Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine intretinuta, facuta cu bun gust....buna treaba cu insonorizarea!!! Spor la modificari in continuare!!

sigpic

Comment

Bai dar ce de modificari ai la masina. Pff, aoleu mama. Bravo tie, ai facut numai lucruri bune...Spune-mi te rog cum e cu pinionul de la diesel ?

Succes in continuare Dragos.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

Multumesc pentru aprecieri si critici!
        E super marfa cu pinionul de a 5-a...simti ca ai 5 trepte si nu 4 jumate...scade nivelul sonor in interior la drum intins datorita scaderii turatiei,scade consumul,la drum intins e o placere sa mergi...mai ales pe autostrada.Un dezavantaj ar fi ca e mai puturoasa putin in a 5a fata de pinionul vechi...dar daca retrogradezi (lucru pe care oricum il faceam si inainte) e ok...alt dezavantaj daca il poti numi asa e ca intr-a 4-a trebuie sa o duci mai mult pana ii dai a 5 a...adica schimbi undeva pe la 70...merge si la 60 dar e putin subturata.In rest e super tare...merita banii!!!recomand!
        sigpic

Comment

In sfarsit m-am apucat de faruri...sper sa am timp sa le si termin cat mai repede posibil...m-am apucat de ele la birou(daca toti ar face asa ceva la munca n-am mai iesi din criza niciodata...)
          Attached Files
          sigpic

Comment

Cum desfac farurile?Eu vreau sa modific stopurile, am incercat sa desfac stopurile dar nu am reusit...exista o anumita metoda ca sunt tare bine lipite?

Comment

La stopuri nu m-am bagat...sunt lipite mai ciudat...farurile au niste cleme si un mastic (f prost) iar daca le iei usor cu o surubelnita lata si putin ascutita le desprinzi...
              sigpic

Comment

bine ca le-ai facut asa tot nu- mi vine sa cred in ce hal au fost lipite ! La ale mele m-am chinuit 1 zi intreaga sa le desfac ...
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Pai ale tale sunt modelul mai scump si mai bun calitativ...astea aveau un mastic de 2 lei,parca e marmelada...
                  Am reusit sa termin unul...trebuie lipit cu mastic.Maine poate reusesc sa il fac pe celalalt...
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

a iesit super primul far. ma gandesc sa mi le fac si eu asa...

un tub de spray pe amandoua?
                    sigpic

Comment

iti mai si ramane spray o gramada...negru mat.Te chinui ceva pana izolezi zonele...eu am dat si cu smirghel fin cat am putut dar prinde si pe crom direct...doar ca atentie sa nu zgariati ca se ia repede.Daca se usuca vopseaua calumea am vazut ca se ia mai greu...
                      sigpic

Comment

Foarte fain ti-a iesit faru....ia zi si mie cat ai taiat din schimbator ca arata super bine...merita sa tai si io???
                        ...de doi lei :p

Comment

dragman vezi ca exista si silicon negru pentru zone umede ;) se lipeste super . am dat o mana si nici pana acum nu mi s-a aburit !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Pai daca pun dinala sanitar ce are?nu e bun?Tu de unde ai luat dinala negru?

-din schimbator tai cam 2 centimetri...
                            sigpic

Comment

sau poate vreo 5-6cm sa il cauti...pe jos. Opera apartine lu' dsign...multumim pe aceasta cale!

Comment

l-am luat din piata ( obor) Cred ca se gaseste peste tot . E facut de Denbraven si mi-a parut de calitate .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google