Am inteles!merci Jocker pt info...o sa caut si eu.Sper sa nu lipeasca prea beton ca poate mai vreau sa le desfac vreodata...
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Da...o sa dau de jur-imprejur plus ca mai dau si pe afara...cred ca va fi oricum izolat mult mai bine ca din fabrica...masticul ala nici nu era continuu...La tata am dat un cordon de silicon si la mufa de pozitie ca era cam larga...o sa dau si la mine la fel.Si ala e un loc pe unde se pot strecura vapori.
Astea din fabrica trebuiau sa fie si cromate si negre ca sa ai de unde alege...sigpic
Comment
-
Arata super cu negru !
Spor si sa revi cu poze cu ele pe masina .
Comment
-
Gata si celalat far...sigpic
Comment
-
poze...inca niste poze...sigpic
Comment
-
Merci mult...am lucrat ceva la ele...sper sa arate bine pe masina.As vrea sa pun becuri de semnalizare ca in poza...are cineva idee unde se gasesc?Merci!Attached FilesLast edited by Dragman; 31 March 2009, 18:48.sigpic
Comment
-
Bravooooo tu. Arata foarte foarte bine. Ai facut o treaba buna.
O sa-ti ia ceva sa le pui pe masina acu. Multa rabdare, vreme frumoasa, o bere langa tine si o rezolvi tu.
Apropo am spalat masina in week-end si vad ca nu s-au aburit deloc, asa ca sa faci treaba buna si cu etansarea. De bec nu stiu sa-ti spun.
Felicitari inca odata.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
@jocker-Merci de raspuns...am vb cu dan_gutu si mi-a zis sa iau legatura cu sonykel...ramane sa vad acu...
Trebuie sa cumpar mastic negru rezistent la temperaturi si soare...se fol la acoperisuri...cel sanitar nu e asa rezistent si mi-e sa n-am probleme mai incolo...sigpic
Comment
Comment