Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super tare frate a iesit lumina de la clima.

Comment

• merci...la AC am pus led separat ca sa iasa rosu...si la zona rosie de la temperatura la fel...am facut un compartiment separat din plastic...om nebun...da aia e....
      sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
        se rezolva...vii cu o pereche de arcuri si gata....
        Ma ce om ma . Dragos, fii atent cum facem, pui tu leduri ca-ti pun eu arcurile cand ti le iei. Numai chei sa ai......Ce zici merge ?
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• hmmmmm....hai ca merge...ca acu am experienta...la mine a fost prototipul...
          sigpic

Comment

• Poze cu iluminarea consolei pe masina...eu zic ca a iesit beton pentru munca unui amator...
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Hai noroc Dragos! Arata bine....te-ai priceput nu gluma...imi plac modificarile aduse.
              La exterior cum arata DNX-u..mai e tatuata? ... renunta la simboluri si alte obiecte inutile.Ce alte planuri mai ai pentru ea ? salut

Comment

• Salut Viorel!Ma bucur ca iti place...mai e tatuata masina ca nu am avut cand sa dau alea jos...urmeaza niste arcuri ,toba,si folie pe plafon...
                sigpic

Comment

• Se vede super pe albastru...
                  Bravo,felicitari.
                  sigpic

Comment

• Azi am schimbat smd-urile de la ace si display cu unele mai puternice...cele vechi erau de toata jena...nu stiu cum le-am nimerit...abia luminau.
                    Iata rezultatul...in unele poze se vede spre portocaliu in loc de rosu dar e de la aparat...
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• salut ! frumoase farurile ...si eu am la fel negre,mai bine ai taia firul de la pozitie sa lasi doar cerculetele ....la mine am vazut ca s-au ars 2 leduri....vrem si ieftin si bun...) ce lumini ai jos la pedale??Succes in continuare !!

Comment

• Interior superb namce zice faruri angel da frum no coment ai ideei frum va salut pe toti

Comment

• @dany_6900-salut!la pedale am neoane 12v,le gasesti la magazine cu accesorii auto si daca esti hotarat ia-ti mai bine cu leduri...le-am legat la lumina din torpedou.Schimba toate ledurile de la faruri daca vrei sa te tina...alea se vor arde pe rand...
                          @shatky-multumesc si spor la modificari...
                          sigpic

Comment

• tu le-ai schimbat? s-au scos usor? oricum trebuie sa desfac farurile k am nimerit un silicon fff prost si a intrat oleak de praf,abureste cand e spalata....

Comment

• Astazi am dus la vopsit pragurile si prelungirile...deci in curand vom aparea cu un look imbunatatit ...sper saptamana asta sa le pun...daca are cineva idee cu ce pot prinde pragurile ar fi de folos...nu vreau sa dau gauri...ma gandeam la capete sa le prind cu holzsuruburi si in lungul lor cu mastic.Dar acum vine intrebarea ce mastic e mai bun?

@dany_6900-nu se scot greu...te prinzi imediat ce si cum...cracanezi putin sticla la colt cu o surubelnita(cu grija sa nu o spargi) si cand s-a desprins putin din mastic apuci si tragi si se desface toata.La leduri trebuie sa scoti vecea instalatie si sa faci alta cu fir subtire si leduri de 5 mm legate in serie cu rezistente...
                              sigpic

Comment

• eu jucandu-ma in corel...
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google