Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma daca ai avea tu stare vreo clipa . Ploaie, vant, ger, nimic frate tu mesteresti la masina. Mai las-o in pace .

Am si eu nevoie de inalte, chiar am .... Buna treaba ai facut, felicitarile mele din nou.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Vant,ploaie,ger...coafura rezista!... merci Cristi!iti pun si tie inalte daca vrei...e buna investitia si nu f scumpa!
      sigpic

Comment

• si tu ai paraziti pe instalatie?? ca si la mine e cam la fel dar intra doar in subwoofer, sa-mi spui ce ai rezolvat ! ! !
        sigpic
        The MVP

Comment

• Culmea e ca la subwoofer nu am paraziti...cred ca e si de la cabluri...sper sa rezolv!
          sigpic

Comment

• nenea

poate te mai vedem si noi pe la fata ... vrei sa-ti aduc niste folie de aluminiu si scotch ?? poate iese ceva ...
            sigpic

Comment

• Si eu sper sa ne vedem...sa termin cu plimbarile...azi m-am pricopsit cu una bucata prelungire jumulita pe spate intr-o hartoapa!
              sigpic

Comment

• M-am decis sa scap de parazitii din boxe si sa fac treaba buna,asa cum trebuia de la inceput...am cumparat kit de cabluri calumea!
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Cat a costat si ce specificatii are kit-ul?

Comment

• A costat 90 de lei...eu vroiam ceva mai ieftin dar nu mai aveau...oricum e un kit f bun.Cablurile au mufe aurite,RCA-urile sunt dubluecranate,are siguranta AGU aurita,si altceva nu mai stiu despre el...oricum cred ca supoarta cam orice sub...
                    sigpic

Comment

• Hopaaaa!...paparazzi!
                      sigpic

Comment

• gata asta a fost, cablurile ???
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• MVP-ule le-am montat la intalnire.Nu am scapat de paraziti...chestia e ca am pus si statia de la subwoofer sa vad daca cu aia face si facea si cu aia...acum banuiesc firele care duc la boxe...poate trebuie sa iau fire calumea...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                            Hopaaaa!...paparazzi!
                            Asa asa, cocotati pe scaune, terase, muntele rosu )) ori alte cele, suntem cu ochii pe masina ta .
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Dragman,daca nu cer prea mult,as dori si eu sa vezi pe pachetul kit-ului,daca-l mai ai ,sau poate stii,ce grosime au firele de curent,cati AWG? Si,daca poti,scuze de indrazneala,sa faci o poza la capatul firului rosu cu o rigla langa el sau masoara-l tu,sunt curios cati mm are in diametrul conductorul,ca am luat si eu un kit de 8 AWG si pare mai subtire un pic decat al tau,conductorul are cam 3 mm grosime (diametru, cuprul din cablu).Multumesc anticipat pt raspuns.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google