Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• * kit de cabluri amplificator, 10 mm2
    * 5m cablu alimentare rosu, sectiune 10 mm2
    * 1m cablu masa negru, sectiune 10 mm2
    * soclu siguranta AGU cu siguranta de 40A
    * cablu RCA stereo 5m cu remote
    * 2 papuci furculita, 2 papuci inelari
    Asta scrie la ei pe site.Kitul e marca C-quence.
    sigpic

Comment

• dragos paraziti pot aparea din mai multe cauze. Se aude in difuzoarele amplificate cand accelerezi masina? Poate sa fie de la o dioda a alternatorului, cea care deparaziteaza circuitul, sau poti sa incerci sa gasesti o masa mai buna (in nici un caz de la baterie), la mine s-a mai diminuat dupa ce am slefuit zona unde am legat firul masa. Si ar mai trebui sa fie cat mai scurt. Incearca si tu metodele astea. Respect !!!
      sigpic
      The MVP

Comment

• MVP-am ca un fel de tiuit care se amplifica atunci cand accelerez..zam traseu scurt la masa...ala care a venit in set...faza e ca am paraziti doar la boxele fata care sunt amplificate...la sub nu am...am pus statia de la sub la boxe ca am crezut ca e de la statie si tot avea...s-ar putea sa fie firele de la boxe naspa...o sa mai incerc variante...daca era alternatoru baga in toate paraziti...ar mai fi o cauza ca am legat tweeterele in paralel cu boxele fata si puse pe acelasi amplificator...acu cine stie...
        sigpic

Comment

• Acum juma de ora a primit DNX-ul o baterie nou nouta...un Rombat Premier de 70 A.Am dat bateria veche la schimb,mi-a montat-o pe cea noua,mi-a masurat curentul de incarcare,am luat garantie 2 ani si gata...asta a fost.Avand in vedere ca cea veche o am de cand e masina,adica 5 ani,eu zic ca si-a facut treaba cu varf si indesat....durata medie de viata a unei baterii e de cam 3 ani...deci...
          Attached Files
          sigpic

Comment

• da buna treaba cu bateria, eu am luat una de 80 de amperi, cea veche avea 62 si inca merge bine de tot pe un diesel la aproape 4 ani .
            sigpic
            The MVP

Comment

• Mama,de 80?Nu te-ai jucat!i-ai bagat rezerva de curent calumea!
              sigpic

Comment

• Gata si arcurile...sper sa le pun cat de repede...nu am rabdare...
                Attached Files
                sigpic

Comment

• ooo...fain cat coboara 3,0cm sau 3,5 cm ? mersi !
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• cica 3,5...vom vedea cand le pun,daca le-oi masura...
                    sigpic

Comment

• masoara-le sa vezi exact, ue nu le-am masurat si imi pare rau, vroiam sa stiu cam cat a coborat, ca multi mi-au zis ca a coborat mult mai mult de 3 - 3,5 cm

ps : felicitari pt achizitie, sa vezi ce diferenta mare este
                      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Sa le stapanesti sanatos my friend. Sa rupi gura la masina pe viraje ... Sper sa reusim Sambata.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Merci Liculicu si Cristi...abia astept sa le pun...
                          Cristi...uite ce te asteapta...led-uri sub bord by Dragman...
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Vin acu' la tine sa le punem ? . Ori maine ? Eu lucrez la masina ta si tu la a mea .
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Lasam pe weekend cred...mai bine...ca stam linistiti si nu ne grabim
                              sigpic

Comment

• La pamant cu ea.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google