Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jos cu ea...am luat si chei azi dimineata din vitan...2 inelare cu cot mari de 27 si de 21 si o cheie cu parghie si imbus...cu astea ma descurc sa le dau jos.
    sigpic

Comment

• Mai rezisti pana maine ? Mai dormi la noapte ? Turbezi ? Ai dormit cu ele in pat aseara ? .
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• N-am dormit ca le am la birou...
        sigpic

Comment

• yo

Nu ma uitati pe mine ca va alerg ... Daca nu eram eu cu dorin ... tine baaaaaa ca fuge masina ), ai uitat Eu4yas ??
          P.S.: DE DATA ASTA PUNEM MASINA PE ASFALT, nu pe nisip, nu-i asa cristi?
          sigpic

Comment

• Io zic sa bagam buturugi sub ea...ca e naspa...daca il prinde pe Cristi sub masina...nu mai scapa...il face clatita!
            Attached Files
            Last edited by Dragman; 2 October 2009, 13:40.
            sigpic

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post
              Nu ma uitati pe mine ca va alerg ... Daca nu eram eu cu dorin ... tine baaaaaa ca fuge masina ), ai uitat Eu4yas ??
              Nu vrei sa punem ma arcuri si la a ta ? O rasturnam direct macar stim o treaba si ne e si mai usor . Sa vezi caterinca atunci .

Dragman ii facem manevra la f.... ? Ii dam stii tu ce (cele 2 lucruri) ?
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• yo

Eu4yas ... pana la urma tot iti fac ce ti-am promis fra ie re care esti tu fra ier ... tzine minte si nu uita ca altfel e grav

Dragman ... n-are nimic, mancam clatita la pranz
                sigpic

Comment

• AMR cateva ore...LOW LOW LOW!!!!!
                  sigpic

Comment

• Gata...s-a terminat operatiunea arcurile...alta viata!Ne-a plouat de ne-a zapacit!Dar am reusit!
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Oho. E frumoasa foc acum

Cati bani arcurile si de unde?
                      sigpic

Comment

• Merci Iamagi!Ii schimba destul de mult aspectul...si cand or veni jantele pe 17...atunci sa vezi!
                        sigpic

Comment

• Ce jante?

Ma, tu si cristi, sigur nu sunteti frati? Va faceti masinile la fel...

Si tot nu mi-ai raspuns: ce bani si de unde? EU cautam prokit 4 cm
                          sigpic

Comment

• Nu suntem frati...si NU ne facem masinile chiar la fel...speram...jantele urmeaza la primavara...sper...
                            sigpic

Comment

• M-ai inteles gresit.

M-am referit la faptul ca masinile voastre seamana, voi sunteti prieteni foarte apropiati si din asta reiese ca sunteti ca niste frati .

Ce jante ii pui?

Si tot ocolesti sa imi zici de unde arcurile si ce bani
                              sigpic

Comment

• buna ideea cu vopsitu farurilor...yo le am cromate...ce spray ai folosit???trimite-mi un PM
                                Attached Files
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google