Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai doamne ce frumoasa e ... Sa le stapanesti sanatos my bro' ... Una din investitiile bune facute pentru un Logan.

Am ras, ne-a udat, ne-am lovit dar am reusit .... diseara vin peste tine.

Iamagi sper sa nu se supere Dragos dar iti raspund eu: sunt de la Racing Nick, eu tot l-am batut la cap sa puna H&R dar el nimic, Batman Batman, ce sa mai si-a dorit foarte mult Eibach. De pret sigur sa-ti spuna el, dar oricum peste 600 RON.

Ma daca ati vedea masina asta si felul in care merge - e beton ce sa mai - are asta o grija de ea ....

Succes Dragos
    Last edited by Eu4yas; 4 October 2009, 14:15. Reason: Automerged Doublepost
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• asa de repede le`ai luat si le`ai si montat .. bravo

Comment

• Va multumesc pentru aprecieri!M-am intors acum de la un drum din afara Bucurestiului...ca prime impresii referitoare la arcuri-masina nu a pierdut mult din confort,in sensul ca nu iti zdruncina ficatii,e mai stabila pe curbe,sau cel putin senzatia asta ti-o da prin faptul ca nu se mai inclina...la frane nu se mai lasa de bot si la acceleratii nu se mai ridica de bot...are un comportament mai sportiv.Acum cere niste roti mai late...astea par a fi de la alta masina din cauza diferentei dintre roata si pasajul aripii...cred ca stiti la ce ma refer...si ca o concluzie genereala,merita investitia...
        Patru modificari s-au meritat din plin la masina asta:1.Xenonul 2.pinionul de dci 3.Remaparea 4.Arcurile Eibach...
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Cateodata ai si tu dreptate ... trebuiesc niste jante mai late ;) ... ploua, tuna, ninge .. tot pasionati de masini suntem si facem tot ceea ce ne propunem indiferent de vreme! care se risca acum sa puna arcuri la iarna ?? )
          sigpic

Comment

• Felicitari pentru masina ..marfa farurile,marfa stopurile.... ce sa mai facuta cu bun gust ... tot ce iti mai trebuie e un set de jenti si sa ai grija de ea in continuare ! Ai grija si bafta !

P.S. O sa te abordez la intalniri sa discutam despre leduri

Comment

• Merci Cosmin!urmeaza jante intr-adevar,dar la primavara...pe astea le fac de iarna...
              Vorbim si despre led-uri...ca imi face placere doar.Bafta si tie si ai grija de masinuta ca arata tare bine...m-am uitat la ea si mi-a placut foarte mult!
              sigpic

Comment

• Suntem frati de culoare

Comment

• Hahaha...chiar!Poate ma ajuti sa pun si eu plasa in fata...ca vad ca tu ai...dar sa fie mai calb naiba...
                  sigpic

Comment

• foarte tare masina, e simpla, dar iese bine in evidenta
                    cat mai multi kilometri fara evenimente si sa o stapanesti sanatos
                    bafta in continuare

Comment

• Multumesc mult de aprecieri!bafta si tie si fara incidente nedorite!

Azi,pentru ca nu aveam stare,am facut o treaba foaaaarte utila!Am pus deschiderea portbagajului pe buton...eu avand modelul Ambition cu geamuri electrice spate,aveam consola aceea de sub frana de mana cu 2 butonase:unul pentru blocare geamuri in spate si unul era de forma,adica gol...in locul lui am mai pus unul pe care l-am modificat putin ca sa fie cu revenire,cat sa dea un impuls pentru portbagaj...i-am modificat si iluminarea in rosu ca sa fie reperat mai bine...scuze de calitatea pozelor...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Frumos frumos, nu m-am uitat daca are si tata inca un buton fals langa cel de blocare al geamurilor pe spate, m-ai facut curios.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• buna treaba dragos, eu vreau sa-mi pun remote-ul de la statie pe al 2-lea buton ! ! !
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Alex-are sigur daca e cu geamuri pe spate...
                            MVP-ule,e ideal pentru remote...initial ma gandisem la asta dar am zis ca e mai utila faza cu portbagajul...plus ca wooferul merge mereu,nu prea am nevoie sa il inchid din buton...

P.S.-un buton e 25 de lei in vitan...
                            sigpic

Comment

• O mica modificare-capacele tiranti.M-am chinuit cu unul dintre suruburi de am zis ca mor!l-am scos f usor si cand l-am infiletat a mers pana la jumate si n-a mai vrut nici mort...si nu aveam nici torx prea bun...fugi in vitan...ia alta cheie mai buna...etc...pana la urma am reusit cu surubul de la alta usa pus in locul astuia si a vrut...ciudata chestie...n-am mai patit!
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                                O mica modificare-capacele tiranti.M-am chinuit cu unul dintre suruburi de am zis ca mor!l-am scos f usor si cand l-am infiletat a mers pana la jumate si n-a mai vrut nici mort...si nu aveam nici torx prea bun...fugi in vitan...ia alta cheie mai buna...etc...pana la urma am reusit cu surubul de la alta usa pus in locul astuia si a vrut...ciudata chestie...n-am mai patit!
                                Ce sunt astea?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google