Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mai shurubarit la cate ceva...plafoniera cu led-uri superflux si bordul lui taicamiu(culoarea bleu)...scuze de calitatea pozelor...
    P.S.-cand e frig afara se adopta shurubaritul indoor!tot ce e outdoor nu ne place...
    Attached Files
    sigpic

Comment

• anuleaza pozitiile , o sa dea mai bine doar cu angelurile...!
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Foarte ingrijita masinuta,acelas lucru ti-l recomand si eu, sa renunti la pozitie.

Comment

• Multumesc baieti!Chiar am in plan chestia cu pozitiile...faza e ca am incercat de vreo 2 ori si nu am reusit sa le scot ca au o pozitie f tampita...e greu sa ajungi la ele si sa le rotesti sa le scoti.Trebuie sa pun pe cineva cu mana mai subtire sa le scoata...cu lopetile mele scot si restul de becuri o data cu pozitiile
          sigpic

Comment

• Foarte frumoasa masina sa ai bafta de ea!!

Comment

• Ce-ai patit ma , si eu unde eram de nu mai pus aseara ? Te urasc!

Bai my friend esti trendual, masina iti merge super, ai o grija exemplara de ea, tot inainte si pune banu' la ciorap pt toba si jante (te rog te rog).

Sa ne traiesti Dragos si sa ne mai incanti privirea cu frumusetea ta!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Multumesc pentru aprecieri!sper si eu sa reusesc sa ii trag jante...ale-s tot farmecul...toba e mai accesibila si urmeaza cat de curand.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                  Sa ne traiesti Dragos si sa ne mai incanti privirea cu frumusetea ta!
                  Maine-poimaine te faci poet))), frumos text.

ontopic: Dragman sa ai bafta in curand de o pereche de jante caci ai cam avea nevoie.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Alex,sa dea Domnul sa vina si jantele...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                      Maine-poimaine te faci poet))), frumos text.
                      Plina lumea de aroganti maaaa!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Voi nu aveati somn ??
                        @Shurubman ... iti scot eu pozitiile(jante noi, cauciucuri stii de unde)
                        @Alex: Arogant ai devenit nenea si tu, orikm esti mai mic decat Eu4yas
                        @cristi: Oftica-te sefule arogant
                        sigpic

Comment

• Ia gata ma , ce-i debandada asta aici a ? V-ati facut clica, a ?

Faceti arogante aiurea ???

Bai Cata vezi ca e Shurubing man, nu Shurub man

Uite conasule, o poza la sentiment asa pentru matale .

P.S. Eu pe ce loc am iesit la darts ma ?
                          Attached Files
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Bai arogantilor!Ce-i aici?
                            @Cata,sa imi scoti si mie becurile alea...ca tu ai maini mai de ginecolog asa...
                            @Cristi,nu mai stiu nici cine a castigat la darts la cat wisky a intrat in noi, dar un lucru stiu sigur-e peretele plin de gauri pe langa tinta,azi dimineata l-am vazut ciuruit...
                            sigpic

Comment

• Nenea Shurubing man, sa zici mersi ca nu aveai sageti cu varful de fier ... ca arata peretele ala ca un poligon de tragere

Cristi, tu sigur ai iesit pe ultimul ... k deh ... esti fraieru sef
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google