frumoasa masina la faruri sunt au in ambele lupe h1 sau alt bec?
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
[QUOTE=fuguletz;469033]Voi nu aveati somn ??
Noi nu ne culcam odata cu gainile......hahahahahaaaa)))....
Comment
-
Originally posted by Dragman View Post
@Cata...ca tu ai maini mai de ginecolog asa...
Da-i ma ban lu' asta ma, pune-l sa-ti zugraveasca casa, n-ai vazut ca dadea numai pe langa? Ti-a spart si oglinda ? Da-i report, pune patura pe el maaa!
Auzi maini de ginecolog !Last edited by Eu4yas; 7 December 2009, 14:25.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
hai hai k deja am dat-o grav in
@Alex: din cate stiu am vb cu tine pana la 2jumate ... si am adormit pe la 4
@cristi: tu vb mah cu datu pe langa ... cum te-ai laudat ca nu dai pe langa, cum ai luat peretele . Mai tii minte faza cu 1-1-1 ?? chiar ai reusit-o
@cristi2: mi-era lene sa scriu in continuare ... mi-am pierdut ideea ... maini de PaulisT ce ai tu .. cu jantele alea pe titiu, ti-au crescut si mainile(cred k a devenit SERVO-MUSCHI)Last edited by fuguletz; 7 December 2009, 14:44.sigpic
Comment
-
POZE NOI!!
5 DECEMBRIE 2009, parcarea subterana Real Vitan!!sigpic
Comment
-
Urmeaza un mic upgrade-plafoniera cu leduri superflux albastre...va fi ca cea din poze facuta pentru cineva...lumineaza de rupe.In seara asta ma apuc de ea cred...am luat si leduri si rezistente.sigpic
Comment
-
salut Dragman, e pt plafoniera cu spot de lectura? si faci si pentru altii ? daca da vreau un pret!
Salutari,
alexapo_BT
Comment
-
Da Alex...pentru cea cu spot de lectura.Pretul variaza in functie de cate leduri se doresc,adica pleaca de la 65 de lei si include si iluminarea pozitiei din lateral/spotul de lectura.sigpic
Comment
-
Mi-am terminat si eu plafoniera in sfarsit...ca facusem la altii si eu nu aveam
Am pus albastru in locasul mare-Dani Dsign a fost sursa de inspiratie,la el am vazut cum se vede si astfel mi-au venit idei si ii multumesc pe aceasta cale.In spotul de lectura am pus leduri albe.Las pozele sa vorbeasca...sigpic
Comment
-
Schimbat una bucata motoras inchidere centralizata...deoarece c'est futu! Unul nou din vitan,original a costat 50 de lei...e primul model,mai micut...cele noi au un model mai mare,mai puternic dar si mai scump...vreo 75 de lei.Acum mi se incuie usa calumea!sigpic
Comment
Comment