If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Merci Sorin!visam demult la modelul asta...mi s-a parut mie ca vor da bine pe masina mea si mi s-a pus pata pe ele...plus ca sunt usoare,lucru destul de important pentru motorul de Logan.
Bai las-o dreq de treaba ca bag flexu pa ea si mai tai spire si o cobor!
vino la flexu` meu , e deja maetru , nu mai trebuie sa ti mana pe el.
succes cu noile jante , sa ai grija de gropi ca`ti plang de mila.
PS sa`mi vinzi cateva ponturi cu desfacutu` si vopsitu la faruri angel.
sau poate ma ajuti chiar tu
Atat de incantat a fost dupa ce a pus gumele pe frumusetile astea inca imediat dupa drum in fata blocului le-a montat singur ... arata super bine , felicitari pentru alegere , dar imi pare rau ca nu m-ai ascultat cand am ales gumele si imi pare rau ca nu am ramas sa te ajut cu montajul dar trebuia sa-mi recuperez masina !
Sa le stapanesti sanatos si ai grija la borduri si linii !
@adi Bac-merci domnu',ma bucur ca iti plac.
@dada-merci mult,you're next!
@cata-nu zice de 2 ori ca nu stiu prea multe!...facem si farurile...te invat sau te ajut,cum vrei tu!
@cosmin-de ce iti pare rau de cauciucuri?nici eu nu am fost 100% multumit dar merge...si sa mai sari la interval cu snitele dinalea bune!...ia uite ca imi si plua in gura!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment