Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu te obosi tu, cheama-l pe Cata , decapotabila direct ti-o face .

Bai, ma uit de vreo 5 minute la pozele astea, chiar ii cad fain rau pe masina asta a ta. Buna tare alegerea!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Merci SDP,sa alergi si tu frumusetea ta cu placere!ca doar d-asta le tunam si le tiganim...de placere!
      sigpic

Comment

• OOOOOOO, a venit primavara cu incaltari noi...nice, parca sunt facute pentru dnx. Inca o investitie cu gust. Sa te bucuri de ele, man

Comment

• Merci Sorin!visam demult la modelul asta...mi s-a parut mie ca vor da bine pe masina mea si mi s-a pus pata pe ele...plus ca sunt usoare,lucru destul de important pentru motorul de Logan.
          sigpic

Comment

• tare frumoase jantele sa le stapanesti sanatos si alergare placuta

Comment

• Ce frumos arata DNX`ul incaltat cu jantele astea. Sa le stapanesti sanatos si sa le invarti multi km fara probleme.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                Bai las-o dreq de treaba ca bag flexu pa ea si mai tai spire si o cobor!
                vino la flexu` meu , e deja maetru , nu mai trebuie sa ti mana pe el.
                succes cu noile jante , sa ai grija de gropi ca`ti plang de mila.
                PS sa`mi vinzi cateva ponturi cu desfacutu` si vopsitu la faruri angel.
                sau poate ma ajuti chiar tu

Comment

• Atat de incantat a fost dupa ce a pus gumele pe frumusetile astea inca imediat dupa drum in fata blocului le-a montat singur ... arata super bine , felicitari pentru alegere , dar imi pare rau ca nu m-ai ascultat cand am ales gumele si imi pare rau ca nu am ramas sa te ajut cu montajul dar trebuia sa-mi recuperez masina !

Sa le stapanesti sanatos si ai grija la borduri si linii !

Comment

• @adi Bac-merci domnu',ma bucur ca iti plac.
                    @dada-merci mult,you're next!
                    @cata-nu zice de 2 ori ca nu stiu prea multe!...facem si farurile...te invat sau te ajut,cum vrei tu!
                    @cosmin-de ce iti pare rau de cauciucuri?nici eu nu am fost 100% multumit dar merge...si sa mai sari la interval cu snitele dinalea bune!...ia uite ca imi si plua in gura!
                    sigpic

Comment

• super tari jantele
                      sa le stapanesti sanatos

Comment

• Pe la tara la bunici...ploua de faci plici...hai ca fac si rime.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Bai chipesule ce "roate" ai ma nene, esti trendual !

Nice rau masina ta.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Ia uite nene...ai prins si tu viata...merci de aprecieri!
                            sigpic

Comment

• Frumoase jantele, multi km fara probleme!

Comment

• Merci mult!si tie iti doresc drumuri uscate si libere de gropi si cretini!

Si poze cu o consola de climatizare la care am lucrat acus...
                                Attached Files
                                Last edited by Dragman; 5 March 2010, 19:13.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google