Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoase nenea si live cand le vad?
    sigpic

Comment

• Dada,live le vezi la FOF...arata belea...
      sigpic

Comment

• nu pot sa ma abtin sa nu dau un coment pt jantele astea asa frumoase ......super arata masina BV BV BV !!!!!!!!
        sigpic

Comment

• Intradevar jantele arata super.

Comment

• foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multi km.incearca sa stergi folia de la panoul de lima,ca iese mai bine
            Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
            sigpic

Comment

• Multumesc pentru aprecieri!dupa ce termin cu operatiunea anticoroziune de la Dacia o sa refac pragurile din fibra...sau pun altele,si termin si spatele.Va urma si un portbagaj clean,dar mai incolo putin...si asta pentru ca mai am diverse lovituri si cu ocazia asta il fac si clean.
              @anonim-ti-am admirat masina la expozitie.E prea frumoasa...am zabovit ceva timp langa ea...e genul meu de tuning,imi place foarte mult!Bravo!...m-am uitat cu Eu4yas dupa tine ca sa te felicit live dar nu erai prin preajma...
              @chelull-folia nu e curatata pentru ca nu are rost...am pus leduri rosii,chiar daca se vede portocaliu in poze,ea e rosu f intens...aparatul reda aiurea culoarile...nush de ce.La consola mea am decolorat folia pt ca am facut-o albastra...e ceva de munca la decolorat pt ca trebuie sa ai mare grija sa nu o strici de tot...
              sigpic

Comment

• eu ti-am zis asta pentru ca in poze pare ca nu a iesit bine..si eu la a mea tot leduri rosii am pus si nu am curatat folia si a iesit foarte bine,tocmai daia m-am mirat.oricum nu ai cum sa strici folia,o stergi prin frecare cu spirt si inlocuiesti vopseaua alba care se sterge odata cu cea portocalie cu hartie de calc care se lipeste pe dedesuptul fopiei si iese ca noua,nu se vede niciodiferenta.
                sigpic

Comment

• Interesant ce zici tu...o sa experimentez.Eu dadeam cu un diluant slab.ca mi se parea ca nu se ia cu spirt...si cu diluant se putea strica repede daca nu aveam grija...
                  sigpic

Comment

• diluantul o strica mai mult ca sigur,trebuie sa fii prea indemanatic si oricum riscul e mare..asa cu spirt se ia doar ce trebuie.
                    sigpic

Comment

• Salutare dragi colegi!fac apel la ajutorul vostru...are cineva vreun bord pe care nu il mai foloseste...sau de vanzare...nu ma intereseaza ce bord e...imi trebuie unul dintre cele 2 motorase sau chiar amandoua de la el!platesc!Multumesc!
                      sigpic

Comment

• `cauta pe okazii
                        sigpic

Comment

• du-te in targ vitan duminica! ai pe alese...
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• sau asa ca e mult mai bine,vezi ce cumperi.
                            sigpic

Comment

• iti dau eu unul dragos
                              vorbim

Comment

• Multumesc baieti...am rezolvat cu Cata.Merci inca o data!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google