In final, pozele promise de mine la cafenea. Imi place masina, poti incerca la exterior sa faci ceva pe partile din mijloc ale ambelor bari. Asta dupa ce vei schimba pragurile!
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
-
-
Merci de urari baieti.Eu sper sa nu le agat...dar daca fata a rezistat pana acum...si cu iarna care a fost...eu zic ca rezista si spatele care e si mai inalt.Urmeaza sa schimb pragurile cu modelul copiat de la zender...par ca se potrivesc mai bine pe masina atat estetic cat si practic.Si cand zic practic ma refer la faptul ca sunt mai putin joase si sunt mai bine croite sa se muleze pe masina.Pe cele actuale mi le-au si crapat la vulcanizare si la service cand au ridicat masina pe elevator...sunt cam joase si prost facute.
@supercar-nu imi dau seama de vreo diferenta cu bucsile...parca e mai ferma masina pe fata cand trec peste denivelari...la inaltime nu imi dau seama sa fi coborat...oricum coboara f fff putin...cativa milimetri.
P.S.-merci Alexpeed pentru poze!sunt super!sigpic
Comment
-
Merci Dada!uite si o poza cu portbagajul clean...i like it!sper sa il fac cat mai curand...dar trebuiesc si bani...si e crizaaaa....Attached Filessigpic
Comment
-
-
Sau mai bine imi vand ouale...si paaac!capacu!fac rost de bani!...eh...mai in gluma,mai in serios...il facem si p-ala...Merci de urari!
Azi am facut o raita prin vitan...am luat o perie de polish...adica doar capul de pus la bormasina...sper sa functioneze...si i-am facut si lui taicamio un cadou de iepuras...filtru polen Valeo-50 de lei.sigpic
Comment
Comment