da,sunt super....
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
-
Dragman..sa sti ca franele tin si pe ploaie ....sa fie primite....sa postezi ceva impresi despre franaresigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Cezar-aveau baietii niste Ate-uri acolo,care echipeaza din fabrica van-urile cica...erau ceva mai slabe,comparative cu gama SL de la ferodo...de altceva mai scump nu am intrebat...am ales ferodo pt ca au mai multi de la club si au zis ca franeaza fff bine...asta m-a si interesat.Initial am avut rezerve pt ca am montat la cineva ferodo pe discuri normale si nu prea tinea cine stie ce frana,te propteai in pedala destul de tare,dar intreband colo si colo am inteles ca tin f bine astea...
Cosmin-daca nu ma descurc am o singura varianta-suna un prieten!
Cristi-pentru tine sunt altfel de placute care sunt si mai ieftine-ferodo fdb 845-90 de lei...uite-te la alea ale lu Fraieru de Dan ca i-am luat...sigpic
Comment
-
Cum nu face ate modelul asta?doar am tinut in mana...au si sigla renault pe ele pt ca echipeaza din fabrica van-uri...fac si gama mai scumpa.
Cosmine...pun baietii din cartier sa te opereze la masina...eeee...nu dati cu mucii pe disc ca nu va mai tine frana!!!!
Poze cu un bord la care lucrez...leduri suplimentare,led separat pentru zona rosie...prietenii stiu de ce!
Cristi,le facem...sa te duci cu ala la distributie,pe urma poate treceti sa va luati ulei ca eu nu il schimb ca nu am nici 10 000 cu elsigpic
Comment
Comment