Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos boierul ,tot boier!
    SRF TARGOVISTE

Comment

• B997NDL am renuntat la jantele de tabla ca arau grele fata de ce am acum...in rest sunt ok tablele intoarse .
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• eu le vreau pentru iarna. pentru vara am aliaje. dar culmea e ca cel mai frumos si mai usor merge cu table si michelin alpin 4. zici ca e rupt volanul.

Comment

• Cu tablele merg ca au ET mare..sunt bagate mai in interior..si se simte directia mai usor.

Comment

• deci in generala la aliaje se simte ca merge mai greu directia ? atunci care e avantajul, chiar dac ar fi mai usoare ?

Comment

• La aliaje avnd ET mic este distanta intre roti mai mare si automat caseta de directie le simte mai bine..usoare pentru demaraj ,consum ..etc.

Comment

• am inteles. multumesc.

Comment

• Mai adaug si eu ceva poze....
                  Attached Files

Comment

• frumoasa. si bine facute pozele.

Comment

• frumosa e.

Comment

• Frumoasa ca frumoasa, da de curatenie nu zice nimeni...nu gasesti un fir de praf sau ulei nici intr-un loc! Bravo Flo, nu toata lumea tine masina cum o tii tu!
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• tinand cont de faptul ca si parfului ii este frica sa se apropie de ea,este normal sa fie tipla.florine legat de jante,ieri mi-a zis cineva ce m-a lasat masca:tablele de mcv sunt mai grele cu aproape 1kg decat cele de berlina.si persoanele lucreaza la dacia.stiai asta?
                          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Multumesc baieti....BIta nu stiam...fiind masina mai grea au facut jantele din tabla mai groasa banuesc.

Comment

• frumoasa si ingrijita masina,o mentii binecand ma uit la masina asta am impresia asa ca ar fi un ''full option'')ai pus toate nebuniile pe ea,la interior numai zic:Pbft in continuare!
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                                Frumoasa ca frumoasa, da de curatenie nu zice nimeni...nu gasesti un fir de praf sau ulei nici intr-un loc! Bravo Flo, nu toata lumea tine masina cum o tii tu!
                                sa stii ca nu. a mea n-a mai vazut un spalat din octombrie da in bucuresti nu mai are rost s-o speli pentru o zi. a doua zi e la fel felicitari ca are nervi sa stea de ea. eu nu mai am.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google