Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alexNeagu i aid ul meu si vb ....florin_dnf
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• niste poze de la sibiu a fost foarte frumos cine a fost poate confirma...
      Attached Files

Comment

• imi place masina, combinatia negru-rosu e super faina, felicitari
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• cred ca te-am vazut azi pe drumul forestier care duce la manastirea robaia. am dreptate sau ma insel? am apreciat masina ffffoarte curata.

Comment

• da eu eram am fost pe la munte putin si am trecut si pe la manastire...ms pt apreciere.

Comment

• Am vazuto live si char arata foarte bine sa o stapanesti sanatos !

Comment

• ehe ce bine da stickeru cu LCP...
                low....&.....slow

Comment

• Nu stiu ce plasa ai in fata dar arata f bine, mai ales ca nu se vede asa tare prin ea. Frumoasa masinuta!

Comment

• anonimboy ms mult si a ta arata foarte bine,alex noroc cu tine cu stickerele..bibi e plasa luata de la un magazin si am vopsito eu neagra dar e mai deasa si am vopsit aia din interior si din cauza asta nu se vede asa rau...si u ai o masina bestiala sunt fan al masinii tale curand o sa o cobor si eu cu niste h&r..pare rau ca nu pot veni la cluj sati vad masina live..asta sper sa ne vedem altadata.bafta.

Comment

• frumoasa masina sa o stapanesti sanatos,cred ca am vazuto in Craiova acum 1 luna si ceva
                      sigpic
                      Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• Deci Florine ma jur ca nu am vazut masina mai curata si ingrijita ca a ta,nu stiu cum poti sa o ti mereu asa curata.Bravo tie.
                        AG 16 Y M A

Comment

• Super tare arata masina ta, imi plac colturile alea de la spoilere.Cat ai dat pe ele?
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Mersi mersi! Grila e bestiala, asa cum e a ta si poate a altora (care nu le-am vazut pana acum) mi-as face-o si eu. O sa fie o schimbare destul de mare la masinuta ta cu arcurile H&R. Pacat ca nu poti veni sa ne cunoastem, da oricum ocazii vor mai fi, poate mai merg eu spre buc si o sa anunt din timp, nu tot pe fuga ca pana acum. Astept sa-ti vad masinuta lasata. Spor!

Comment

• cosminel mersi la fel,masina mea nu a fost niciodata in craiova. - al!n tot secretul este sa o speli la timp la o spalatorie cu solutie buna si nu o spala tu acasa cu carpa ca atuci o matuiesti. - 89.MIR coltarele au costat 240 la pylot si vopsitul un bax de suc.-bibi arcuri nu o sami iau curand dar cum fac rost de bani imi iau ,luni o sami fac capota clean,iar de cunoscut o sa ne cunoastem ca vreau sa dau o tura cu masina ta..bafta multa si tot ceti doresti.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google