e bine rau masina la exterior.prelungirile de pe spoilere cat te-au costat?
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
si niste poze cu turatie si viteza, am avut drum pe la bucuresti si ma-am plictisit pe autostrada...in a 3a poza e viteza max cu treapta a4 a.. a 5 a nu am mai putut ca era aglomerat dar nu se mai duce mai mult de 180 zic eu..totusi zic cai bine tinind cont cai 1,4.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
-Edy mersi mult pentru apreciere,-frankcadillac da statea becul de la catalizator pentru ca este scos acum nu mai sta pentru ca l-am anulat din soft,-MIMI_RFW mersi si tie pentru apreciere dar sa stii ca am depus multa munca,bani si timp sa ajunga asa masina si inca mai am de facut 3 lucruri mari la ia dar la anul ca acum numi mai permit ,sa vopsesc capotele si plafonul cu negru metal cel care lau scos acum la uzina,arcuri h&r,xenon,si anvelope de vara noi si cam ata.multa bafta la toata lumea.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
are vreun efect insonorizantul? se simte diferenta? eu vreau sa ii dau pe capota fata si pe peretele dinspre bord de la motor ca sa nu il mai aud huruind in habitaclu; mai ales ca am intindere la distributie si motorul huruie mai tare decat unul normal.fara
Comment
Comment