Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• f frumoasa masina,dar ceva nu e in regula cu turometrul tau...nu ai cum sa ai 6100 rpm la 170 km/h....

Comment

• sandu mersi mult si a ta e foarte frumoasa mai ales acum cu noile modificari,radu anvelopele sunt marangoni si au costat 140 ron,marius eram in treapta a 4 a dasta arata 6100 rpm. multa bafta la toti membri.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• noi achizitii -xenoane in faruri pe scurta e diferenta enorma se merita mai ales pe acest model de far pentru ca fara e cam rau.-si leduri in plafoniera si butoanele de la geamuri.
        Attached Files

Comment

• da frumos nea florine... stiu cum este ,acum pune si pe lunga s-a fie treaba treaba bafta in continuare
          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• foarte bine florine...acu se vede altfel strada...da tre sa faci ceva cu xenonu de la proiectoare ca se vad aiurea rau
            low....&.....slow

Comment

• Bun asa,felicitari
              sigpic

Comment

• Frumoasa masina
                Sa ai grija de ea ;)
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• maine roscata mea merge la o mica revizie...schimb ulei,filtru ulei,schimb antigel ca deja am 105000km si in carte scrie la 90000,si bujii ca deja au 45000..am vb cu baiatul de acolo sa reglez franele e foarte meserias ,va spun maine cum e.multa bafta la toata lumea si tin sa va urez la multi ani cu ocazia asta.
                  Attached Files

Comment

• gata mica revizie am facuto,singurul lucru ce ma fascinat sunt franele mi lea reglat acel baiat de la servisul respectiv e diferenta enorma e spatiul de franare mult mai mic fata de inainte ce sa mai e meserias,si parca trage mai bine cu noile bujii .
                    Attached Files

Comment

• frate e superba masina e si rosie ca a mea imi place ffffoarte tare sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara incidente

frate e superba masina e si rosie ca a mea imi place ffffoarte tare sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara incidente
                      Last edited by marin marius; 8 January 2010, 13:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mersi marius multa bafta si tie cu roscata ta si multi km fara incidente.

Comment

• frumos golanu tau
                          sa-l stapanesti sanatos

Comment

• ieri am renuntat la colantul de pe capota la v-ul de pe bara spate si la stickerele logan cup nu se merita colant pe masine nu tine la frig foarte mare se crapa sau se desface.
                            Attached Files

Comment

• da frumos florine simplu da intodeauna bine,bafta in noul an
                              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Mult mai frumos fara colantele alea.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google