bv florine..pe bune ca arata mult mai bine...eu astept sa se faca putin mai cald si le dau si eu jos
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
din cate imi amintesc tu ai avut in trecut eibach ! H&R sunt putin mai rigide...la drumurile voastre...ma rog sa nu le dai jos dupa primii km.. stilul curat..va ramane cel mai titrat.. ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
cosmine si astea stock st naspa la ce drumuri avem noi prin pitesti....oricum florine...ma bucur ca ai dat pragurile si coltarele jos...arata mult mai bine asa...si acolo la proiectoare incearca sa colezi negru...ca asa nu mai ai problm s sara vopseaualow....&.....slow
Comment
-
Bafta in noile planuri cu suspensia!
In ceea ce priveste coltarele, dadeau interesant pe masina!
Tu stii ce si cum!
Comment
-
Eu4yas mersi mult si a ta e foarte frumoasa,Thejock3r am mai avut eibach dar nu coborau cine stie ce fata de ce am vazut in poze la voi h&r si am avut o problema la axul de la volan imi batea si eu am crezut cai din arcuri si din cauza aia leam dat. Kalimera22 eleronul pentru luneta este de la dacia asi costat 230 ron ,coltarele de la bari la pylot 240 ron toate 4,alexutzu momentan nu mai colez la proiectoare ca vreau sa vopsesc bara total si pe spate vreau ph 2. sibianul coltarele dadeau bine dar am avut un mic accident si am spart unul si oricum cu h&r le spargeam sigur multa bafta si tie si la toata lumea.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
Comment