Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super masina...bravo domnu`

Comment

• multumesc pentru urari...urmeaza pe viitor niste anaconde la motor..un bad boy,si colarea plafon cu carbon....si cam atat ajunge..
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• eeee....atatniste jante mai frumoasesti tu care

Comment

• Superba masina. Tot respectu

Comment

• mishule as pune eu niste jante de jante da de une bre bani.....daca castig la loto poate..

Comment

• eh las o asa parerea mea e ca se potriveste toata masina cu jantele astea...
              AdY_JmL_2015

Comment

• Arata bine si asa ... Multe masini din pitesti le vezi pline de nichel, tot felul de embleme si tiganite la interior si la exterio dar uite un logan facut asortat si cu bun gust ..mie imi place mult sa stii ...o sa fie loc si de jante ...mai vinzi tu cateva sute de piese si faci treaba !

Comment

• icstrem_no1 asa o so las ca nmu mai am bani de alte jante cu toate ca as vrea niste oz uri dale rosii ,,,
                  cosmin mersi mult si viespea ta arata bine asteptam finalul ei dar ai grija sa nu ajunga bondar...

Comment

• oz-uri...scumpe daca tot ai vrea sa le shimbi...pune ti ceva mai ieftin...gen wolfrace cum are fuguletz negre si cu dunga rosie...parerea mea ca ar da misto
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Frumoasa masina...dar parerea mea, dai jos aparatorile de noroi. Arcuri cu aparatori nu prea da bine...Bafta in continuare.
                      AG 64 P U F

Comment

• icstrem_no1 jante nu le mai schimb decat cu oz ceva mai ieftin nu are rost ca unde este ieftin nui calitate cu toate ca mega drivele mele au aproape 3 anu si sunt intacte...dar de oz e oz.
                        CRISTYpuff nu le dau jos ca tin mai mult la vopseaua masini de cat la aspect. decat vopsea sarita mai bine asa si mie chiar imi plac...

Comment

• am scapat de colantul de pe plafon ca mi se luase de atata tam- tam cu garcea...nu era filtru sa nu ma opreasca...si se mai si crapase.oricum nui mai pun, mie unul imi place asa.
                          -niste pozeeee.....
                          Attached Files

Comment

• frumoasa rau asa mai simpluta ! bravo !
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• superb
                              dar angel-urile nu merg?
                              sigpic

Comment

• e frumoasa oricum florine felicitari
                                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF