Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dany..nu ma costat aproape nimic.niste combinatii si pe al meu la schimb.
    alex nu stiu care este treaba cu volanta..dar trage bine cel putin asa mi se pare mie.
    mteo tata nu neaparat pentru liniute,dar vroiam sa traga masina mmult mai bine.si am reusit.,oricum o sa fie trecut in carte deci nu o sa pacalasc sa ma dau la 1,4 cu 1,6.
    cosmin mersi...
    mvp-ule..cu m am plecat de la service direct la soft..pentru ca nu mergea cum trebuie cu soft de 1,4.
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• A meritat orele de munca.Trage bine.Bravo.
      Acu sa vedem cum stergem poza aia cu cu*u.)
      AG 16 Y M A

Comment

• a pus si Florin poza,sa te vada fetili cat sexy esti
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Si asa ma contraziceam cu multi ca nu am par pe crapau.Acu se pot convinge.
          AG 16 Y M A

Comment

• are dreptate mateo laso sa vada lumea ce c..r sexi ai.

Comment

• sa fie primit ....si s-a te plimbe multi km de acum inainte bafta nenea
              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• aline ... de vrei sa ne arati unde te-au taiat tiganii ?

Florine vad ca nu te-ai lasat ... cutia ai pastrat-o sa inteleg ... oricum nu este diferenta intre ele ... intr-un fel esti avantajat in alt fel nu ... volanta mai mica dar si ampreiaj mai mic ... abia astept sa vad rezultatul testului suprem

Comment

• Păcat că nu am şi eu timp mai mult pentru "mărunţişuri" de genul. Spor la muncă.
                  Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                  sigpic

Comment

• Cos_min_i:nu vezi catai santu mi-au facut?)) Testu suprem e cu mine?
                    Ma face rau.
                    AG 16 Y M A

Comment

• a trecut la alta grupa omu :d
                      nu era de ajuns o cupa in 2012 pentru Judetu Argesi la 1.4 (al!n) acum avreti sa revendicati si la 1.6

foarte bine cred ca esti primul care face asa ceva (poate ma insel)
                      cat mai multe RPM cu el sa sara pistoanele in sus de bucurie
                      sigpic
                      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• nu pot sa cred ca te face ...

Comment

• Pai nici nu ne-am dat).Am zis asa aproximativ
                          Lau:Poate o sa fie 2 care se bat la 1.6 la anu..si la 1.4 altcineva
                          Last edited by al!n; 19 August 2011, 17:39.
                          AG 16 Y M A

Comment

• Vorbim la anu'. Pana atunci, hai sa ne batem la shaorma!
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Tiganii e tot tigani, pana la capat. Sa fie veselieeee!

PS: Aline, iti trimit chitanta de la ochelari, am orbit, ´tu-te-n luna!
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• sandu mersii mult nenea.
                                Gozmin mersi.
                                cos_min_i cum sa ma las...abia a inceput damblaua la motor..mai e pana la capat.testul l am facut intreabal pe alyn.
                                lau911 la anul ma bat la 1,6 acolo am concuresti maii multi.e mai frumos asa.
                                al!n sper s a ma dau si cu tine tot la 1,6 la anul.
                                aleXpeed asa este vorbim la anul..cu saorma batete cu alyn ca io nu mananc...am glumit.
                                dsign mersii mult..tiganii ce tigaanii stai cai abia ainceputul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google