Frumos spate florine!
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
cosmin83 scoti supertul de la aerator si intre el si bord tragi firele..cu urmatorul montaj fac poze.
Fofule nu e ma Nasa..ti se pare...nu am avut timp de elevator maine o sa i fac un reglaj la frana pe elevator si o vopsea la toba si poze.
Mersi Radule
B-53-SDP inelele da se gasesc separat si merg fara probleme pe vitrina de prestige..de costat nus cat merg.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
B-53-SDP ma interesez.
Astazi lam reglat franele pe spate la tamburi,curatati etc..si un mic reglaj la limitator..e diferenta ff mare la franare...pozele pentru Fofu.Attached Files- Fotografie1131.jpg (72.6 KB, 286 views)
- Fotografie1132.jpg (63.8 KB, 290 views)
- Fotografie1133.jpg (77.2 KB, 288 views)
- Fotografie1134.jpg (92.9 KB, 247 views)
- Fotografie1135.jpg (69.7 KB, 236 views)
- Fotografie1136.jpg (76.4 KB, 216 views)
- Fotografie1137.jpg (80.9 KB, 211 views)
- Fotografie1138.jpg (72.9 KB, 227 views)
- Fotografie1139.jpg (80.1 KB, 221 views)
- Fotografie1140.jpg (78.9 KB, 224 views)
sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
de mult sunt pe forum si am tot vazut/urmarit acest topic...este doar parerea mea...
la interior...toate beculetele alea puse prin toate gaurile bordului arata a kitch
toate elementele vopsite in rosu [culoarea masinii] la interior nu dau bine...tre sa te simti bine la interior....nu tot felul de culori...vezi si u tot felul de masini care la interior...urmeaza 2 3 4 culori placute la vedere...frumos imbinate...si nu vopsite...te urci in masina sa te cuprinda interiorul
la exterior ...ai optat pt 2 tobe finale...care daca iti plac au iesit misto...cu capota bad boy, cu faruri cu lupa, cu spoiler spate ...astea nu dau bine cu presurelele alea de pe bara si baghetele alea de pe aripi....alea sunt pt batrani care le puneau pe 1300...si doar nu se roade bara de la un pres...folia pe geamurile din spate logan....arata ca un van....suspensie si jante la exterior dau un aspect frumos oricarui logan
salutare...bafta in continuare
Comment
-
Asta cu folia fara suparare dar este cam exagerata afirmatia.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
abur scoate egal pe ambele parti ?
Comment
Comment