Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos spate florine!
    SRF TARGOVISTE

Comment

• Am schimbat luminile la limbile de la ceasuri..erau rosii si nu se diferentiau deloc...le-am facut albe..alta varianta nu aveam....de fapt am incercat cu albastru dar venea foarte urat.
      Attached Files
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• foarte fumos,nu stiu daca te-am mai intrebat dar cum ai prin becurile pe unde vine caldura si pe unde ai tras firele.

Comment

• zici ca e NASA la tine acolo
          de esapament nu ai avut timp ?

Comment

• Foarte frumos,las vegasul !
            SRF TARGOVISTE

Comment

• Arata foarte bine cu ledurile in aeratoare. Inele pentru ceasuri de duster se gasesc separat ? La ce bani si daca merg puse pe o vitrina de Prestige ca de aia am.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• cosmin83 scoti supertul de la aerator si intre el si bord tragi firele..cu urmatorul montaj fac poze.

Fofule nu e ma Nasa..ti se pare...nu am avut timp de elevator maine o sa i fac un reglaj la frana pe elevator si o vopsea la toba si poze.

Mersi Radule

B-53-SDP inelele da se gasesc separat si merg fara probleme pe vitrina de prestige..de costat nus cat merg.

Comment

• frumos ba...arata beton masina...sper sa mai ajung si eu pe la intalniri s-o aud cum rage
                  low....&.....slow

Comment

• Poti sa faci rost de asa ceva sau macar sa te interesezi te rog ?
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• B-53-SDP ma interesez.

Astazi lam reglat franele pe spate la tamburi,curatati etc..si un mic reglaj la limitator..e diferenta ff mare la franare...pozele pentru Fofu.
                      Attached Files

Comment

• de mult sunt pe forum si am tot vazut/urmarit acest topic...este doar parerea mea...

la interior...toate beculetele alea puse prin toate gaurile bordului arata a kitch
                        toate elementele vopsite in rosu [culoarea masinii] la interior nu dau bine...tre sa te simti bine la interior....nu tot felul de culori...vezi si u tot felul de masini care la interior...urmeaza 2 3 4 culori placute la vedere...frumos imbinate...si nu vopsite...te urci in masina sa te cuprinda interiorul
                        la exterior ...ai optat pt 2 tobe finale...care daca iti plac au iesit misto...cu capota bad boy, cu faruri cu lupa, cu spoiler spate ...astea nu dau bine cu presurelele alea de pe bara si baghetele alea de pe aripi....alea sunt pt batrani care le puneau pe 1300...si doar nu se roade bara de la un pres...folia pe geamurile din spate logan....arata ca un van....suspensie si jante la exterior dau un aspect frumos oricarui logan

salutare...bafta in continuare

Comment

• no comment cu lucratura de sub masina , pana la urma esteticul sa fie ok.

Comment

• Asta cu folia fara suparare dar este cam exagerata afirmatia.
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• abur scoate egal pe ambele parti ?
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ce face ma colonelu cu veselina aia?))
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google