sincer NU imi plac ... gandeste-te la niste jante mai frumoase parerea mea !
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
-
Dany mie imi plac in poze nu se vede bine...da sunt frumoase...da na fiecare cu gustul lui.
Cosmine tata zii tu cat sa mai astept pana la toamna si sh mie cam frica sa iau, bani de altceva nu dispun ...asa ca raman la astea.
Geo daca potti sistii jantele lui mihai punemi aici o poza te rog. da sa fie pe 15.
Il Dottore iti dai seama ca pun ce imi place dar na suntem colegi si ne prind bine unele sfaturi .
O poza cu janta mai clara.Attached Filessigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
sunt pe 16 jantele lui Mihai ...
Florine, cate kg are o janta dasta ? Am inteles ca sunt usoare
Comment
-
Astea mi se pare ca au vreo 7,4kg...Sunt frumoase Florine si in plus, sunt NOI, ceea ce conteaza mult...Si daca e sa alegem firma, nu ne luam logan, ne luam bmw,audi vw etc...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Arata bine jantele , cat despre calitate si firma , asta conteaza mai putin ,atata timp cat nu iei toate gropile existente pe drum
Comment
-
Dany_DNY nus cate kg au..da sunt usoare asta stiu.
iulian_may da stiu de ale lui NZn ca sunt pe 16...aurii era o mare tiganie.
nairod anvelopele or sa fie 195 50 sau 55 15.
FloNZN ai mare dreptate.
Mariusrs am mai avut numai aceasi marca de jante si am fost multumit.
Cosmine ma la interior stai linistit ca nu esti departe de mine...si tu ai sorcovito...iar jante mai simple ce ai vrea cromate..nu am cum tu ai adoptat alt gen eu vreau alt gen..astea merg cel mai bine pe gen racing...ar merge ozurile alea spitate da numi permit...cu diferenta pana la oz imi iau axa..parerea mea.dacat oz...care la fel se invarte si tot acolo ma duce.
Niste poze de la intalnire de asta seara...scuzati calitatea sunt cu celularul.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
nu mai fii ma grasule suparat.sunt dragute dar parca era mai bine ceva mai simplu.deja negru cu dunga rosie ..daca tie iti plac e perfect.e masina ta si tu o admiri cand te duci la ea.toata chestia e sa nu te grabesti in alegeri.jante frumoase a avut fof=olea de vanzare..ronal.sa ai grija de ele si sa le invartesti sanatos si in sigurantza.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment