Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte frumoase jantele...
    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Multumesc la toti de aprecieri...Jantele sunt 8 j toate 4 dar au et diferit 15 spate si 25 fata...or sa ramana albe vara asta la iarna o sa vad daca le schimb culoarea...as vrea ceva in genul lui Matheo un crom...anvelopele sunt 205 50 ...ias mai taia o spira din arcuri dar mie frica ca no sa mai pot circula peste tot.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• felicitari de achizitie.sa le invarti cu placere.acum iti zic si ce nu mi se pare cxa da bine:alb pe o masina negru cu rosu.nu are legatura cu masina.modelu merge ,si eu sunt adeptu jantelor cu buza mai ales ca tie chiar iti vine bine .dar nu alb.gandeste-te la orice combinatie dar nu le lasa albe.cum a zis si alex sunt curios daca vei schimba culoarea.legat de crom total stii parerea me.cosmin e plin de spite pe jante (mai are si acsa vreo 20 spite )) si la el merge mai ales pe stilul adoptat de el)dar la 5 spite mari ...tu stii.oricum felicitari ca ai renuntat la idea cu art-turcia.bani sa fie ca idei este
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Bitza ai dreptate da nus ce sa fac....le-as face rosii dar sa numi sariti in cap..din vt urile astea mie imi plac.
          Attached Files
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• daca le faci rosii ai facut masina acadea.

Comment

• Florinake, si parerea mea e sa le lasi tot albe, mie unu' imi place cum da pe masina ta culoarea asta la jante, acu' tu stii, tu decizi in final.
              Frumoasa masina, baftaaaa
              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Lasale florine albe sunt frumoase asa cum sunt!
                SRF TARGOVISTE

Comment

• Eu as zice sa le lasi albe...deja ai mult rosu si daca mai faci si jantele o sa arate cam urat
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Si eu sunt pentru jantele albe.
                    I don't ride low, I fly high...

Comment

• Rosii nu,albe nu (masina nu are modificari "raicing/rally",eu as merge pe "factory look
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• albe arata bine dau un aer de masina ingrijita

Comment

• Prea bine este masina, imi place la nebunie !!

Comment

• arata bine cu jantele albe,chiar imi place mult masina,bafta in continuare.

Comment

• am uitat sa te intreb ...mai trage ?

Creste pipota in alin acum

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google