Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumos, dar inelul ala satinat de pe volan trebuie vopsit ca parca nu da bine
    drumuri bune sa ai si sa ne vedem cu bine la brasov
    sigpic

Comment

• frumos cadou,dar daca era si din piele era si mai frumos,cu al tau ce ai facut,l-ai vandut?
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• felicitari! dar inelul ala de pe volan trebuie facut ROSU ...
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• sa fie primit nea florin
          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• mersi Laur nu am mai gasit de piele asta e merge si asta poate o sa gasesc i n timp..pe al meu lam vandut.
            Dany o sai fac inelul rosu dar nus daca se scoate ...apropo stie cineva?
            mersi Nenea Sandu.
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• ieri 11 01 2011 al dreacu ghinion..sa urcat unul cu ditai masina pe mine..si culmea ghinionului ma scos si vinovat...omul avea relatii..asta e traim in romania.
              Attached Files

Comment

• pai si daca tea scos vinovat si nu erai,spui ca nu esti de acord cu procesu verbal
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• nu trebuia sa il semnezi
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• naspa ! ... asta e traim in romania, orice e posibil din pacate !

bine ca nu e mai rau ...dar si asa tot iti pare rau !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• tocmai nu am fost de acord..am fost astazi la cineva mai mare si a zis ca daca vreau sa castig trebuie sa l bag in instanta,avocat,expert...etc bani foarte multi si mia recomandat sami fac masina sami vad de treaba.si are dreptate nu mi permit sa dau bani pe asa ceva. asta e o fac io...

Comment

• nu u sa il bagi instanta,si el pe tine ca nu esti de acord sa ii dai asigurarea!
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Nasol ghinion. Imi pare rau.

Comment

• astea-s ghinioanele care te fac sa dai cu basca de pamant Oricum, la cat de descurcaret esti , sunt sigur ca va iesi treaba rpd si bine!!

Bafta multa!
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pipan s ama bage in instanta chiar astept..dar nu o so faca ca stie ca a gresit.

Comment

• mai lasa putin timpul sa treaca ca sa te uite si fai si tu ceva, asa ca e plina strada de figuranti care sfideaza legile
                                nasol moment chiar imi pare rau de masina, n-as vrea sa fiu in pielea ta
                                Last edited by emylogan; 13 January 2011, 00:13.
                                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google