bravo florin...spor la treaba....ce cod are motorul care l-ai cumparat, e acel k4m??? ai luat cu 200euro motorul complet si cu instalatia electrica???
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
asta a fost toata faza ca altfel nu ma bagam am gasit motorul ieftin.motorul este k4M acelasi ca cel de pe logan cu 16 v atat ca asta are 107 cp in loc de 105 diferenta mica ,bine nu stiu de unde,instalatia o iau separata de la dezmembrari.ca asta a taiato de am luat motorul.singura problema este ca o sami trebuiasca ceva la mana ca e montat in service autorizat..dar gasesc io asta,si nus cu motorul cum o s afac nu are acte..am inteles ca nu ar mai trebui ca e piesa schimb acum ca trebuie doar o declaratie la notar.o sa vad zilele astea.sigur.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Trebuie sa faci declaratie pe proprie raspundere cum ca motorul nu este furat si ca nu ai acte pentru el, ceva de genu'. Sper sa-ti iasa treaba, e curios apoi, 16v cu traseu si fara A/C, eventual si o remapare.
Comment
-
am fost astazi la rar si ghinion...depaseste motorul de 16 v cu 2 kw cei 40% admisi ..si nul pot pune.ca sal pun in cazul in care depaseste trebuia sa platesc ff multi bani cea ce nu se merita ,trebuiau facute teste de dinamica,siguranta etc..asta e imi pare ffff rau chiar imi doream. o sal schimb oricum cu unul de 1,6 e mai simplu.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
pfff ... ce nasol !
e bun si 1,6 8v
Comment
-
pai si sgm nu depaseste?el ce face?vorbeste cu el si poate te ajuta elhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
nha,pai atunci pune-l sus si umbla la negrula itp dai bani si gatahttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
frumoasa masina sa te bucuri de ea si despre ala cu relatii e plin din astia prin romania , unul cica i-am lovit eu masina si a trimis o masina de politie dupa mine prin tot orasul ca dupa cel mai mare infractor asa ca las-o asa si sa ne vedem de viata noastra ca-i lumea plina de ..... (va las pe voi sa completati )
Comment
-
nu mai ma complic deloc....asta e ..nu se poate nu se poate...pun 1,6 8v si nu mai tre sa mai modific numik..oricum merge el bn asta al meu de 1,4 da de 1,6...in seara asta facui 2 victime...un logan dci cu niste modificari si un hiunday accent de 1,5 dci 16v .trage bnbine si asa.1,4..o sal pun 1,6 mai umblu putin pe la ell cu ce mai am io..o sa merga bine zic io....asta e imi pare rau pentru ala de 16volti.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
nu, ideea este, ca 1.5-ul, acum este stock, fara remapare, fara filtru kn, fara tuningbox.
Comment
Comment