Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am vz ca nuti merge ok..fai ceva...nu trage deloc bine.tiam zis cum am mers cu ia.
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• facem, facem ca trebuie intercooler mare , alta admisie, si abia apoi remapata!
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• Ai facut Hyundai-u de 1.5 16v 110 cp? Am un prieten cu o Skoda Octavia 1.9 TDI 110 si il face ala cu Hyundaiu pe treapta 4. Cred ca nu stia el sa schimbe vitezele cum trebuie.
        Cumpar volan de Duster

Comment

• O fi si TDI-u ala vrun avion.
          Masina lui florin chiar trage f bine pentru ce modificari are.
          AG 16 Y M A

Comment

• diferenta e ca loganul meu este foarte usor fata de alea si trage si destul de bine ...pentru un 1,4...hiundaiul ala avea 98 cp nu 110. am mers cu el inainte sa ma dau si am vazut cum trage...nu are cum sa ma faca.

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
              diferenta e ca loganul meu este foarte usor fata de alea si trage si destul de bine ...pentru un 1,4...hiundaiul ala avea 98 cp nu 110. am mers cu el inainte sa ma dau si am vazut cum trage...nu are cum sa ma faca.
              da ce modificari ai tu la motor?

Comment

• am un soft care cred io cai foarte bun ....,evacuare pe 50 mm,catalizator scos,filtru sport.atat ..

Comment

• Foarte frumos Loganul .. bafta !
                  Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
                  sigpic

Comment

• nu trecuse bine o luna si ceva si sa ma f...t in el de ghinion sa urcat una pe mine intrun sens giratoriu...de 8 martie..sia facut singura cadou..aste beleaua .
                    Attached Files

Comment

• Nasol!!!Bine ca nu ti-a spart si farul!
                      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                      sigpic

Comment

• ma pe bune ceva se intampla....treci si tu pe la biserica ca parca e prea de tot....nu e faru spart da vad ca e zgariat bine
                        low....&.....slow

Comment

• nui zgariat farul ..dar are urechile rupte..maine ma duc la service sal iau s avad daca pot sal fac..
                          astia o sami dea far stock..daca nu mai pot sal fac imi pun stock simi iau lupe..e singura varianta.

Comment

• aaa acu am vaz era zapada...daca nu reusesti sa le faci poate ti le iau eu
                            low....&.....slow

Comment

• pacat o sa ii schimbe aspectul farurile stock...incearca sa le faci.
                              Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                              sigpic

Comment

• bine ca nu o fost mai grav,sper ca directia nu are nimik.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google