Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se cere un "baiat rau"

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
      astazi am pus anvelopele vara..95 55 15..continental cu buza de protectie.masina a mai coborat putin,demarajul mi se pare muult mai bun...am vopsit si etrierii..mai am tamburi...pozee..
      Etrierii sper ca nu ii faci tot rosii ca sa vada lumea ce frane "misto" ai :P negrii ar fi cel mai indicat.Bafta!!!
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• frumos florine bravo
        Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
        Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
        Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Originally posted by Alex_MIU View Post
          Etrierii sper ca nu ii faci tot rosii ca sa vada lumea ce frane "misto" ai :P negrii ar fi cel mai indicat.Bafta!!!
          Ce conceptie de .... aveti voi astia de bucuresti. Tu daca ai tamburii negrii ai franele mai bune sau ce? Nu stie lumea ca ai tamburii?

E tare florine masina, doar aseara am vazut-o live. Continua in stilul tau ca e bine ce faci.

Comment

• Arata beton in realitate
            MIU:taburi ma nu etrieri.te-au zapacit de tot femeile)
            Alin0007:Fiecare cu conceptiile lui, nu mi se pare o parere de kkt cum ai zis tu sa faci tablurii negri.Vezi ca e Slobozia nu Bucuresti.
            Last edited by al!n; 21 April 2011, 18:51.
            AG 16 Y M A

Comment

• Mie mi se pare ca vreti sa umblati cu "cioara vopsita" Si negrii si orice culoare, tot tamburi vor fi si tot asa vor frana.
              Va e rusine de ei? Pune-ti discuri.

Comment

• Cum zici tu "boss".
                Important e sa ii placa lui Florin, parerea noastra contaza mai putin.
                bafta Florine.
                AG 16 Y M A

Comment

• etrierii ii fac tot rosii..nu tre sa vada lumea ca am frane vreau sa se vada frumos aia conteaza ...oricum am frane..de frane...
                  urmeaza capota cu baiat rau...si cam atat nu am ce dreacu sai mai fac...
                  Attached Files
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• chiar ca numai ai mare lucru de facut la ea...e superbacel mai bine da cu tamburii rosii,lasa ai frane n ai frane...prostii...bft pe viitor si sper sa numai ai parte de incidente ca in trecut.
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Si eu sunt de aceeasi parere cu icstrem...nu prea mai ai ce sa faci la exterior...e superba. Sper sa nu mai ai parte de alte neplaceri
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Va cotrazic, mereu e loc de modificari .

Frumoasa foc roza. Sa ai grija de ea Florine!
                        sigpic

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                          Arata beton in realitate
                          MIU:taburi ma nu etrieri.te-au zapacit de tot femeile)
                          Alin0007:Fiecare cu conceptiile lui, nu mi se pare o parere de kkt cum ai zis tu sa faci tablurii negri.Vezi ca e Slobozia nu Bucuresti.
                          Gata ma am spus gresit etrieri in loc de tamburi si ati si sarit pe mine:P Alin0007 daca ai citi mai bine ai vedea ca nu sunt din Bucuresti iar daca tamburii ar fi negri nu inseamna ca masina va frana mai bine numai ca "maschezi" un - pe care il are loganul la capitolul frane,dar daca tie iti place sa evidentiezi franele spate de cacao ale loganului e treaba ta si cu asta am incheiat.

ON: Florine e masina ta si o faci cum iti place tie eu mi-am spus doar parerea.Bafta!
                          Last edited by Alex_MIU; 23 April 2011, 03:12.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• multumesc la toata lumea pentru aprecieri.urmeaza bad boy ul si inca ceva cand ziceam gata..un eleron pe spate de dacia original.
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Meserie imi place ce faci la masina cu exceptia tamburilor rosii,ar fi mers negri.

Sarbatori fericite Florin si tie si celor dragi.
                              Succes in continuare
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• frumos nenea frumos ...si cu e gata nui mai faci nimic asa am zis si eu siii
                                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google