Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu e cocotata deloc , cu masina te duci la servici , la un gratar , la o iesire, nu stai numai cu blitz-ul pe ea .
    Frumoasa masina ai nea Florin , sa o plimbi cu placere !
    sigpicTransport marfa !

Comment

• e destul de lasata dnf...vorba lu' mary.bia66 mai trebuie sa ne si folosim de ele nu numai sa le pozam
      AdY_JmL_2015

Comment

• astazi am schimbat lampile de semnalizare de pe aripi cu unele galbene.cu leduri smd in ele..lumineaza mai bn si da si mai bine ca spect masina fiind rosie.
        schimbat schimbatorul cu unul de piele,pus husa la frana de mana de piele..multumesc lui cosminache.
        Attached Files
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• si luminile de la piciore l am pus rosii ma plictisisem de atata albastru...

Comment

• frumoase pozele

Comment

• wow imi place la nebunie interiorul!chiar daca e mult rosu parca tot da bine.felicitari!cat te a costat maneta si frana 80 lei?
              AdY_JmL_2015

Comment

• Foarte frumos interiorul. Isi merita fiecare banut
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• frumoasa masina,mai ales interiorul,e belea.

Comment

• Cat rosu as vrea si eu sa fie asa si al meu... macar pe jumate

Comment

• Chiar e frumos interiorul , eu nu as fi schimbat lumina de la pedalier in rosu , dar gusturile nu se discuta .
                      Ai o masina foarte ingrijita , cred ca e si nervoasa din ce am citit pana acum.
                      sigpicTransport marfa !

Comment

• icstrem_no1 merci pentru apreciere..am decat frana mana din piele a costat 37 lei parca.

mary.bia66 de unde nervoasa e doar un 1,4 de unde sa aiva nervi....

Comment

• hai cu lupeeee
                          low....&.....slow

Comment

• Nu ceda Florine ca ai vazut ca pe faza lunga ii facem!

Comment

• deja lupele astea au devenit monotonie ))) ... e ceva gen bara de mcv pe ph1 ! mai bine pastrezi street strom-urile ...multa bafta !
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• o poza cu masina pe la tara....
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google