Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bv florin.masina e devil's house acum

Comment

• Bai florine putini km mai ai!
      SRF TARGOVISTE

Comment

• Niste poze prin zapada...
        Attached Files
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Otorizantul lai asortat cu masina )) odoriyant brico ... si eu am unul

Comment

• a nins ceva pe la tine!
            sa refaci grila la bara, in rest sa auzim numai de bine!!!

Comment

• Frumoase poze florine intradevar o masina super ingrijita!
              SRF TARGOVISTE

Comment

• frumoasa si ingrijita masina,tineo tot asa,din ce cauza sor deplasat prelungirile de la spoilarul din fata.

Comment

• Frumoasa masina ! insa prea mult rosu in interior !
                  Toate cele bune ! si interesant odorizant (cati cai iti da? )

Comment

• imi spui si mie cum ai bagat becurile in gaurile da la caldura si pe unde ai tras firele si ce bec ai pus rosu.

Comment

• Salut...foarte frumoasa masina...imi place foarte mult interiorul rosu o sa-l fac si eu la fel.
                      Numai bine.

Comment

• Florin ,ne surprinde de fiecare data cu cate o imbunatatire facuta pentru a fi utila si niciodata cu impopotonari aiurea si inutile!

Toata stima tot respectul pentru florin vezi sa nu vada cei de la fabrica sa ti fure ideiile!
                        Last edited by savoiu_rf 82; 28 January 2012, 20:55. Reason: Automerged Doublepost
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• pentru exterior nota 11!
                          dar rosul ala de la interior o da grav de tot in kitsch (fara suparare)...
                          oricum, bafta pe viitor!
                          Stock is boring...
                          My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

• Bobykremer odorizantul este de la mine de la munca acolo lucrez....

iulian_may da a nins destul..cea ce nu ne ma i asteptam...grila la primavara o so intaresc.

savoiu_rf 82 multumesc ...

cosmin83 nus cauza prelungirilor,nu au fost facute bine...Pentru lumini in aeratoare baga id ul meu si iti eXplic mai bine. florin_dnf

andu_4all mersi..odorizantul nus cati cai imi da dar masina are destui cai incat sa faca un bmw 320d.pe 400m.pe ce vrei tu.

radionight17 mersi pentru aprecieri..

mihai.85 mersi pentru aprecieri..la interior ti se pare tie kitsch ca nu ai asa ceva la masina..dar pentru o masina modificata extetic nu-i deloc iti garantez eu..acum e gustul tau....nu avem aceleasi gusturi.numai bine.
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• E rosie rosie nu gluma dar imi place la nebunie, apropo ca idee cu ledurile in aerotoare as fi si eu intersat ai putea deschide un topic unde sa explici cum ai facut sunt convins ca si altii ar vrea sa isi faca si ar fi de mare ajutor!

P.S Incearca sa faci ceva cu grila strica tot aspectul la masina !

Comment

• Cand ne-om vedea la regionala sa-mi arati si mie luminitele alea la interior... si o scurta explicatie , ma tenteaza si pe mine...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google