Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• omu' si-a pus leduri rosii ca sa i se aprinda martorii nu sa-i anuleze )

Comment

• daca scoti sonda din evacuare, o izolezi bine (sa nu intre aer) cu ceva rezistent la temperatura, anulezi eroarea din bord...nu va mai aparea check engine iar sonda va inregistra fix valoarea care trebuie. nu stiu cum si de ce dar merge

Comment

• se pune soft care stie fara catalizator, cum am si eu. nu s-a aprins deloc chiar si cu forje.

Comment

• la forja nici nu o sa aprinda vreo data.

se aprinde la mers constant linistit cand ECU citeste lambda

Comment

• Problema e ca majoritea pun softuri cu sonda 2 stinsa de tot.Nu o sa mai faca chek niciodata.Eu am avut soft cu asa ceva si mi s-a parut ca trage mai prost, si eu merg cu martorul aprins si nu ma deranjeza.

Din cate stiu eu trebuie data o valoare mare la sonda de ex noxele unei masini cu motor de 4000cmc la care loganu nu o sa ajunga niciodata, in momentu in care sa zicem ca ar ajunge atunci s-ar aprinde, la noi in arges nu am auzit pe nimeni sa faca asa ceva, aia cu stinsu definitiv e mai practicata dar prefer sa merg cu el aprins sau sa sterg err din cand in cand.
            Last edited by al!n; 31 January 2012, 13:24.
            AG 16 Y M A

Comment

• eu o am anulata de 2 ani.. nu sa aprins de atunci, si nici nu am avut probleme...

Comment

• nu poti sa ii dai sa citeasca noxe de 4000 cmc

lambda citeste o concentratie de oxigen in gaze. un motor care functioneaza corect va avea in gaze aceiasi concentratie fie ca este 1.6 sau 6000 cmc

lambda produce un voltaj care este tradus de ECU in concentratie/cantitate de oxigen
                La logan de exemplu 850 milivolti este un amestec usor bogat sau 200mv este un amestec usor sarac
                valoarea ideala care trebuie sa o citeasca lambda este 350 450 mv. fix cat citeste daca o izolezi cu ceva sa nu intre aer la ea.

Comment

• Probabil nu m-am exprimat eu cum trebuie.Dar stiu ca e ceva in genu asta.
                  Ba florine da rosie mai e
                  Last edited by al!n; 31 January 2012, 13:32.
                  AG 16 Y M A

Comment

• Florine putini km eu am 157000km!
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• Nu o sa i schimb softul..merge ff bine...probabil atunci cand oi schimba axa dar poate nici atunci daca merge bine cu asta...cea mai buna varianta a anulari e cea cu un dop si sa scot sonda sa nu mai citeasca.
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Cea mai buna varianta e ca sonda e sa fie activa dar sa nu citeasca anumite valori la noxe.
                        Hai cu axa aia odata..ca de cand ma minti..sa vezi atunci duelu dreaq
                        Last edited by al!n; 31 January 2012, 23:50.
                        AG 16 Y M A

Comment

• Alyne daca imi dai tu banii de axa jur ca imi pun imediat.
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Eu prima sonda o am activa fara nici o modificare iar cea de a2a e anulata si pus valoare fixa de DOC undeva la 700(ce o fi aia),asa sa zic ca am vazut cand am pus diagnoza ultima data.Pe diagnoza imi da eroare de sonda aval dar check engineul sta stins.
                            Last edited by Alex_MIU; 1 February 2012, 01:08.
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Ce fain de voi ca sunteti aproape unul de celalalt si aveti cu cine sa va dati...
                              Eu nu stiu cum stau fata de 1,4 ,1,6, 16v etc...
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pai loganul tau e singur in targu mures ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google