Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumos loganul imi place contrastul dintre negru si rosu...
    MY CLA

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
      pai loganul tau e singur in targu mures ?
      Cine are 16v nu se da, cu 1,4 sunt doar cu soft,si nu prea vor linii...1,6 nu prea sunt.
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nz n-ule ate ma tu cu ei ..intaratai daca ei nu vor....fa cu dalea straine sa vz diferenta.
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Daca vi prin Bistrita, iti aduc eu o Fabia 1.4 16v 101 cai cu care sa te dai )
          Cumpar volan de Duster

Comment

• bv, ai primit butoanele in cele din urma

Comment

• la voi nu se fura locurile de parcare dupa ce il cureti de zapada?
              sigpic

Comment

• ce misto se vad urmele in penultima poza, zici ca ai intrat cu frana de mana in parcare
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Il Dottore da in sfarsit..dar nu le-am montat ca tre ceva vopsit..o sa pun poze cand e gata.

FANE_CLK ma nu,ca e libera zona unde stau eu..nui aglomerata.

Tudor da am vazut..sa tarat cu podeaua prin zapada..e bine ca se mai spala si pe burta..

Comment

• Florin nu are si ea o casuta unde sa o ti ferita de zapada de afara? Arata prea bine vopseaua e pacat de ea!!

Comment

• Salut,foarte misto sedinta foto,ce bine-i sta in zapada,si butoanele dau bine,respect!

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
                        Il Dottore da in sfarsit..dar nu le-am montat ca tre ceva vopsit..o sa pun poze cand e gata.
                        sper ca nu vopsesti si tunelul de la frana de mana, tot rosu

Comment

• Florine de la ce sunt butoanele alea si inca o intrebare tu ai geamuri electrice spate?
                          SRF TARGOVISTE

Comment

• adil mersi..

Il Dottore nu o sa-l fac tot numai unele componente de pe tunel..

savoiu_rf 82 butoanele de pe tunel unul singur aprind ceva cu el restul de decor...nu am geamuri spate.electrice.

Comment

• Am inteles credeam ca ai am vazut butoanele de inchidere deschidere geamuri spate sau mi saparut!multumesc oricum de informatie!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google