Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• rbu_tuninq tu cred ca nu stii cei ala tunning..si in primul rand daca mie imi place nu ma intereseaza alte commuri..la interior am 2 culori nu 4 si 90 la suta au apreciat si mie imi place si ma simt bine cu acele elemente vopsite..e treaba ta ca nu-ti plac,presurile de pe bara sunt aparatori de noroi si isi fac treaba foarte bine nu le tin pentru estetica..iar acele aparatori de pietre de pe aripi isi fac treaba si ele ff bine daca nu ai vazut bine toate loganurile fara acele aparatori le sar vopseaua si ruginesc...asa ca nu mai vorbi aiurea le am pus pentru asi face treaba nu pentru estetica...iti doresc bafta si sa bagi si tu bani pe jumate cat am bagat io si sa ingrijesti o masina la fel pe jumate ca a mea...a si aia cu folia mai dat pe spate m-am spart de ras tu nu stii ce vorbesti...in fine treaba ta placerea ta.

Dany abur nu scoate egal pentru ca cea din dreapta are site finala iar cea a masini nu are e normal sa nu iasa egal.dar la vara o schimb pun una idem si pe dreapta .

Alex unge tamburi ....

Asa si o spala exterior plus motor pentru regionala...si plus niste elemente vopsite sa moara lumea de ciuda cai vopsita la interior....ha ha ha..
    Attached Files
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ba ce imi place masina ta cred ca e a mia oara cand zic.Ingrijita frumos tot ce trebuie.bv tie.
      Drum bun si distractie placuta, sa bei si pentru mine daca poti
      AG 16 Y M A

Comment

• sa mai pui niste antigel in borcan

Comment

• ai un interior de invidiat,pe plafon ce rol are bara aia sau e neon,vad ca si plafonera da sa pice.

Comment

• daca lucratura de sub masina este facuta la pilot inseamna ca oamenii sunt praf...in rest foarte frumoasa masina

Comment

• fa tot interiorul rosu ca vine pastele...kitch...parerea mea...si daca altii nu vad asta...poate te cunosc si nu iti spun in fata....ce a ajuns loganul asta vai de el....si banii aia "investiti" sunt cei din tweeterele alea de pe stalpi si lampa aia de cade din plafon...neonul ala trantit pe "tavan"...e ca intr-un bar...misto...unde e berea? ).....oricum omule ai zis bine daca tie iti place...ai tot dreptul sa faci ce vrei...cred ca puteai dirija investitiile catre altceva mai bun...salutare si bafta
              Last edited by rbu_tuninq; 17 March 2012, 11:54.

Comment

• Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii

.....................

[ATTACH]367291[/ATTACH]

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                  .....................

[ATTACH]367291[/ATTACH]
                  ....si bea vinul )

Comment

• Domnu rbu_tuning, masina matale unde e ? Sa o vedem si noi si sa invatam !

Sau poate nu ai masina si atunci e usor sa vorbesti.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• si eu am al meu logan simplu la sectiunea my ride...
                      Last edited by rbu_tuninq; 17 March 2012, 12:25.

Comment

• ce e interesant e ca toti sariti pe el sa si arate masina la my ride, dar multi dintre voi ati comentat de multe ori pe threadu lui si ati zis ca are o masina misto..ce-i drept e destul de elegant facuta masina lui RBU..ca e el acid si zice mai raspicat ce crede, asta e alta problema )
                        nici mie nu mi place ce are florin in interior, da n-am zis nimic din doua motive..niste divergente din trecut si ca omu poate sa si faca cum vrea el in interior ca el merge cu ea..despre exterior n-am ce zice, ca nu cred ca sunt multi cu grile drepte ca sa se tot umple pagini ca aia e marea problema
                        sigpic

Comment

• Din pacate , asa suntem noi romanii o natie de .......nu putem accepta si critici !!! omu si-a spus parerea pana la urma, si trebuie sa io respectam.
                          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Gata cu cearta ca nui frumos..am inteles nu-i place omului si gata .daca mie imi place e ok....si niste poze catre Brasov.
                            Attached Files

Comment

• Frumoase poze florine!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• Ce ziceti dau bine jantele astea?....astept pareri.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google