Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Florine, oz spitate albe sau racing sigur NU.Imagineaza-ti masina lui Dsign cu jantele lui Joker sau invers.Masina ta da impresia de eleganta, eu zic ca merg bine ceva negru/crom, negru/rosu gen, cum le aveai pe cele de anul trecut veneau la fix.
    Last edited by al!n; 9 April 2012, 23:51.
    AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
      Cosmine ma la interior stai linistit ca nu esti departe de mine...si tu ai sorcovito...iar jante mai simple ce ai vrea cromate..nu am cum tu ai adoptat alt gen eu vreau alt gen..astea merg cel mai bine pe gen racing...ar merge ozurile alea spitate da numi permit...cu diferenta pana la oz imi iau axa..parerea mea.dacat oz...care la fel se invarte si tot acolo ma duce.
      Atatea complicatii cu motoarele astea de generatie veche.... schimbi axa, volanta, etc, etc, si are 100 cp si consuma 14%.....

Comment

• Alyne asa tata..ai dreptate.
        Ynp-ule unde dreacu ai vazut tu consum de 14..daca mergi numa in 5000 e normal.ce ti se pare complicat sa schimb o amarata de axa..e mai complicat pentru un bmw 320 cand il face un logan..motoarele astea de generatie veche cum spui tu duc 500000km lejer.daca stii sa-l ingrijesti...am mai spusi si o spun nu dispun de bani asta e situatia financiara fac si io ce pot cu ce pot cea ce imi place...daca aveam bani stai lin ca imi luam ceva muult mai scump de cat un logan..dar asta e..fac si modific atat cat imi permit sa imi fac damblaua...e o placere ca pentru noi toti .
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Care credeti ca m-ar aranja?..ca m-ti facut sa ma razgandesc cu alea de dinainte...
          Attached Files
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Setul 3 Florine !!! ;) frumoase foc ! E doar o parere tu iti iei ce ti place

Comment

• parerea mea e ca ar da bine poza a doua,apropo cat costa setul.

Comment

• Modelul din poza 3.

Comment

• primul set

Sent from my Optimus 2X using Forum Runner

Comment

• primul set "boite"alb
                    sigpic
                    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Ca idee primul set e urat ca naiba chiar nu ar avea ce cauta pe masina al doilea uita-te si tu cum sunt date gaurile de la prezoane... al treilea sunt ok!

Comment

• setul 3, moartea mea, de aceea le am luat de la NZN!

Comment

• :| nu as alege nici un model...Acum tie tre sa iti placa, nu noua.
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Setul 2 imi plac mai mult...Ce ai facut cu celelalte? Le mai ai, le-ai vandut?

Comment

• setul 3 ...
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• RH'urile din prima poza fara sa clipesti...buza aia polisata calumea!! o sa arate super...si merge bine rosu cu negru
                                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google