Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e bun cartonul, baga caldura ?

Comment

• E nemaipomenit cartonul urca apa repede la 4 linii...m-am chinuit putin sa-l bag dar merita.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• ce carton???:d
        MY CLA

Comment

• ala care vezi desene animate cand te trezesti.

Florine, mergi pe distante scurte ? asa inteleg, e bun acolo.
          nu l`ai introdus prin desfacerea de sus a barei ?

Comment

• poti sa explici si frumos ca nu- s bataia ta de joc... somn usor! n-am voie sa intreb ceva?
            MY CLA

Comment

• Eu inainte sa schimb termostatul, am pus un burete dela de antifonare, negru, am desfacut bara in partea de sus si l-am montat in asa fel ca nu iti dadeai seama ca e ceva acolo... Intr-adevar se simtea rpd caldura in masina, dar nu mai tragea calumea...aer rece canci
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Foarte frumoasa masina dar la interior nu te dor ochii de la atata rosu?

Comment

• Si daca se comfectioneaza o husa din vinilin si se pune in dreptul radiatorului peste bara tot la fel nu prea trage am vazut la un taximetrist in targoviste la un sandero husa respectiva.
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• Si sa scrie pe ea Sprinter sau Crafter.
                    E suficient cartonu ala.
                    AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by PRESTIGE View Post
                      poti sa explici si frumos ca nu- s bataia ta de joc... somn usor! n-am voie sa intreb ceva?
                      Daca dormi pe tine, n`am ce sa`ti explic cocosel.
                      Numai intrebari si bagari de seama stupide ai.

Comment

• Probabil Prestije, nu a vazut cartonul din spatele grilei, si de aceea intreaba "ce carton" !!
                        Tinc fest !!

Comment

• Exact nu a vazut cartonul de acea a intrebat...Cartonul l-am pus fara sa desfac bara cu putina munca si pricepere merge.

Comment

• Carton la grila i-ai pus, ai leduri, ai tuning dar fai si tu ceva la tobele alea sa se auda.E pacat de ele sa le ti de frumusete).Jos cu intermediaraaaaa
                            E eclipsata a ta ca sunet printre a mea si a lu bitza.Daca tot avem toti trei axe hai sa urle ca dreaq si toate trei nu numai doua)
                            Last edited by al!n; 10 January 2013, 22:09.
                            AG 16 Y M A

Comment

• Alyne stii ca imi place sa urle dar mai am si copil mai plec si la drum lung ce fac?...oricum in primavara incerc fara intermediara sa vedem cum se aude daca se aude bine o las daca e prea tare nuu.

Comment

• Fara intermediara suna ca naiba...eu am avut-o jos vreo luna.
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google