Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt ok la greutate si arata chiar bine,toata lumea schimba tocurile......
    sigpic

Comment

• Sunt foarte potrivite cu look-ul masini ..Eu as fi ales pe 16 ...

off:Golane eu raman la ce am 4.9 kg o janta e indeajuns )
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• nu-s chiar asa usoare. la Buzau la o firma, jante OZ 15" speciale de logan/megane, cam 330 lei bucata si au cam 5-5,5kg. leag-urile mele au 6 kg si sunt chinezarii. dar ce-i al cezarului e al cezarului...sunt frumoase jantele tale.

Comment

• Salut. Frumoase foc jantele. Dar stau si ma intreb....... oare cat timp o sa treaca pana o sa le vopsesti. Rosii bineinteles .

Comment

• @Razvanamza, chiar sunt curios ce OZ sunt alea la 330 de zici tu ca au 5kg.
            sigpic

Comment

• le vinde autopremio din buzau. arata...ca niste OZ. fac poze cand am drum pe acolo.

Comment

• Mi-a placut asta "ca niste OZ" ) seamana dar nu rasare ....insa exista jante oz la 350 lei superturismo gt noi dedicate renault ..o lichidare de stock undeva dar au 8kg una
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• toate jantele de acolo sunt dedicate logan (ma rog, reno). preturile sunt de dumping fiindca ei nu vand jante, este un fel de activitate conexa. daca stiam de ele, nu mai aveam eu league pe masina. daca tineti musai, trec intr-o zi pe acolo si iau preturi. uite si un site, dar nu afiseaza mare lucru. http://www.premio.ro/jante.html

nu am nici o legatura cu ei, decat ca au casele de marcat de la firma unde lucrez.

Comment

• Am vazut eu azi DNFu'. Arata chiar bine cu noile jante. O stiu si cu cele albe, si cu tablele si cu cele rosii de iarna si cu astea mai nou Arata beneee!:>

Comment

• Multumesc de aprecieri..sunt mult mai multumit de cum trage, decat de aspect....
                      Razvan am gasit si io jante la 5,5 kg dar negre mat total si nu am vrut plus ca nu erau din oras..bani mai multi,astea daca am probleme merge la ei la depozit si se rezolva...unul din avantaje.
                      Si cateva poze cu telefonul in graba...
                      Attached Files
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Arata foarte bine,ce greutate aveau cele din nainte?de se simpte diferenta,de curiozitate.
                        sigpic

Comment

• Poate acu cu rotile astea ai si tu sanse sa ma faci
                          AG 16 Y M A

Comment

• Ma ce oameni raiii,nam vazut asa ceva...
                            sigpic

Comment

• E multi si e rai )
                              AG 16 Y M A

Comment

• GOLAN91 nus cat aveau alea de dinainte dar mai grele oricum...se simte diferenta plus ca inainte aveam bombe anvelopele...

Alyne incercam acum sa vedem daca te fac mai mult ca inainte...
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google