Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B997NDL sa stii ca este boala si asta cu,curatenia...
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• stiu ca este, dar daca dau 25 de lei pe spalat si a doua zi e la fel, parca iti vine sa te bati si te gandesti ca mai bine bagi motorina.
      vecinii de cartier (militari) de pe aici iti pot spune ce e pe str moinesti. e sahara, la cat praf si mizerie e. si zilnic vin maturatorii care nu fac altceva decat sa ridice praful ala. cand vii la masina, te iau caldurile.
      PS: stii pe cineva din bucuresti care "intoarce" jante ?

Comment

• Nu stiu pe nimeni in Bucuresti.....Jantele care le-am avut io cele intoarse le-a luat un vecin acum le vinde vrea altceva..

Comment

• Frumoasa masina, si intretinuta, nu ai ce sa ii ceri. Felicitari proprietarului ca are asa grije de ea.

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
            un vecin acum le vinde vrea altceva..
            sa inteleg ca ar fi probleme cu ele ? de ce le vinde asa de repede ?
            poate nici 3 luni nu le-a tinut. cand le aveai la vanzare ? parca dec-ian ?

Comment

• Vrea ceva de aliaj a gasit si daia le vinde..plus ca la opel statea doar in prezoane nu statea pe butuc..e mai mic in diametru la opel.

Comment

• Pun si io cateva poze de la regionala..a fost suuper.
                Attached Files

Comment

• V-ati incarcat bateriile la munte...

Comment

• La munte se vine cu jeep-ul ?

Gluma gluma, imi place cum ara masina cu jantele astea, si ma bucur ca am mai stat la o gluma/caterinca/paharel cu tine nenea Florine

Sa traiesti!
                    Attached Files
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Ia uite...3 coceni si restu...LOGAN )
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Du-te la somn,esti obosit si neserios
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Matheo fata de ale voastre este dar fata de restul e ok...si mie mia facut maaaare placere sa mai stam la vorba..
                          O sa incerc niste distantiere de 2cm sa vad cum dau..sa le scot putin ..

Comment

• Flo,vezi la mine inainte sa pun kw. Exact asa va arata cu diatantiere de 2cmLa mine freca putin,si am luat 3mm din fiecare...acum e super ok
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ce ..aparatori ti-ai tras domnu'.nu mai pleci fara garda de corp?frumoase pozele si ma bucur ca vremea a tinut cu voi
                              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Florine, la multi ani pentru duminica ! Poate nu ne mai "vedem".
                                a dat baiatul ala jantele ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google