Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa masina cam cat a costat investitia?
    SRF TARGOVISTE

Comment

• Bine ca ai scapat doar cu 80ron.Eu mi-am luat special parbriz cu parasolar ca sa nu mai bat la ochi si cu ala.
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• cum vine ala, parbriz cu parasolar, si de ce ar fi mai legal decat parasolarul after market ?!

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
          cum vine ala, parbriz cu parasolar, si de ce ar fi mai legal decat parasolarul after market ?!
          parbrizul cu parasolar vine 'afumat' in partea de sus, asa e facut el din fabrica.
          Nu are nimic lipit pe el, si da, nu ai voie cu parasolar lipit pe parbriz, am patit-o si eu acu fo' 3 ani in Mioveni, cica intra in categoria folie pe parbriz...
          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Atata timp cat masina nu vine din fabrica cu parbriz cu parasolar, nici montarea lui ulterioara nu e legala, din punctul meu de vedere. Ce mi-e ca pui folie, ce mi-e ca schimbi parbrizul tot aia e, pentru ca nu vine din fabrica cu asa ceva.
            sigpic

Comment

• Nu ai voie cu parasolar..dar nu mai conteaza asta la cate altele am pe langa asta..e bine ca am scapat doar cu atat !
              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• numai la noi se poate asa ceva,harburile de pe strazi nu le mai opresc sau cele cu nr straine fara asigurari si alte cele,e bine macar ca ai scapat doar asa cu amenda de centura,imi place cum arata masina ta in stadiul acesta,ar fi pacat ca pt. orice politai care te opreste sa incepi sa mai dai cate una alta jos de pe ea cu motivul ca nu e legal,bafta in continuare!

Comment

• Florin cat a costat antifonatul ai facuto si pe dedesubt podeaua ?
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• Am schimbat jantele, am trecut moda buzei iara...! or sa fie facute buza polisch cu int negru. pe stanga am anv 205/50/16 iar dreapta 215/40/16 io zic ca merge mai bine varianta din stanga...astept pareri.
                    Attached Files

Comment

• cand ai facut poza pe dreapta , pe stanga era roata cu balon mai mare ca se poate ca atunci cand ai aceleasi dimensiuni sa fie mai jos caroseria si sa nu mia fie asa mare gaura. In poza din dreapta cere sa o lasi mai jos.

Comment

• Mai bine da cum este pe drapta dar, daca e sa lasi cum e pe dreapta trebuie umblat si la suspensie. Pe stanga este balonul destul de mare si cred ca la gropi/denivelari o sa iti atinga...

Comment

• Da bine cu jantele astea, dar scapa de acele stopuri, strica aspectul masinii :d

Comment

• Eu zic ca cu 205/45/16 va veni la fix.
                            AG 16 Y M A

Comment

• 205/45/16 vine bine...am avut eu si e bine de tot
                              sigpic

Comment

• Am ales 205/45/16..cu toate ca simte bn gropile..da se vad bn...acum ramane de facut interiorul negru si sa curat buza.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google