Frumoasa masina cam cat a costat investitia?
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
Bine ca ai scapat doar cu 80ron.Eu mi-am luat special parbriz cu parasolar ca sa nu mai bat la ochi si cu ala.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postcum vine ala, parbriz cu parasolar, si de ce ar fi mai legal decat parasolarul after market ?!
Nu are nimic lipit pe el, si da, nu ai voie cu parasolar lipit pe parbriz, am patit-o si eu acu fo' 3 ani in Mioveni, cica intra in categoria folie pe parbriz...
Comment
-
Atata timp cat masina nu vine din fabrica cu parbriz cu parasolar, nici montarea lui ulterioara nu e legala, din punctul meu de vedere. Ce mi-e ca pui folie, ce mi-e ca schimbi parbrizul tot aia e, pentru ca nu vine din fabrica cu asa ceva.sigpic
Comment
-
numai la noi se poate asa ceva,harburile de pe strazi nu le mai opresc sau cele cu nr straine fara asigurari si alte cele,e bine macar ca ai scapat doar asa cu amenda de centura,imi place cum arata masina ta in stadiul acesta,ar fi pacat ca pt. orice politai care te opreste sa incepi sa mai dai cate una alta jos de pe ea cu motivul ca nu e legal,bafta in continuare!
Comment
-
Comment