sa pun si eu cateva dotari ale masini mele ca la inceput am uitat sunt si eu incepator credetima na..... ext-jante aliaj negru cu nichel pe 15,bara fata mcv,instalatie xenon in proiectoare,faruri angel eyes negru mat,lampi spate pe leduri negru mat,eleron luneta original de uzina,evacuare completa borla,oglinzi de prestige....si pe viitor colare sau vopsire capota si difuzor bara spate....etc .int;huse scaune kiss fm negru cu rosu.tablou de bord de prestige,lumini interior pe albastru,dvd auto,boxe fata-spate sony,subwofer-amplificator crunch,iar la motor soft scimbat...etc
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
Aeratoarele si coada de rechin nu prea au ce cauta pe acolo ! In rest ,e de la aparat sau mi se pare ca rosul ala e de fapt portocaliu si e cam tipator ?
S-o stapanesti sanatos ! - imi place evacuarea si "seapca" ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
jantele sunt acelasi model atat ca sunt in 4 prezoane....aripioara de rechin am avuto pe masina si am dato jos si am puso acolo dar stiu ca da nasol o so dau jos..culoare e aceasi cu a masini e din aparat...ba chiar sunt vopsite in uzina...mersi oricum pt sfaturi.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
eleron luneta gasesti la dealer dacia e de fabrica si a costat 2 mil ..si 700 vopsitu ..montajul l-am facut eu da r vz cai foarte greu si tre sa fie cald afara..si degresat bn geamul.
eleron gasesti la dealerul dacia e de fabrica si costa 2 mil..vopsitul 700 mii si montajul lam facut eu...dar vz cai c-am greu..tre sa fie cald afara si sa degresezi bn parbrizul.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
Comment