Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sa pun si eu cateva dotari ale masini mele ca la inceput am uitat sunt si eu incepator credetima na..... ext-jante aliaj negru cu nichel pe 15,bara fata mcv,instalatie xenon in proiectoare,faruri angel eyes negru mat,lampi spate pe leduri negru mat,eleron luneta original de uzina,evacuare completa borla,oglinzi de prestige....si pe viitor colare sau vopsire capota si difuzor bara spate....etc .int;huse scaune kiss fm negru cu rosu.tablou de bord de prestige,lumini interior pe albastru,dvd auto,boxe fata-spate sony,subwofer-amplificator crunch,iar la motor soft scimbat...etc
    Attached Files
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Da jos aripioara de rechin de pe bord, aia chiar nu are ce cauta acolo.
      Si papusa aia.
      Ai jante asemantoare cu cele de BMW M, caci altfel nu ai ce face cu ele, fiind in 5 prezoane.

Comment

Aeratoarele si coada de rechin nu prea au ce cauta pe acolo ! In rest ,e de la aparat sau mi se pare ca rosul ala e de fapt portocaliu si e cam tipator ?

S-o stapanesti sanatos ! - imi place evacuarea si "seapca" ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

jantele sunt acelasi model atat ca sunt in 4 prezoane....aripioara de rechin am avuto pe masina si am dato jos si am puso acolo dar stiu ca da nasol o so dau jos..culoare e aceasi cu a masini e din aparat...ba chiar sunt vopsite in uzina...mersi oricum pt sfaturi.

Comment

Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos si la mai multi km fara probleme......
            sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

ce tare coincidenta ...pe bune si mai e si logan si aceasi culoare..misto.si u sa o stapanesti sanatos si km cat mai multi fara probleme..

Comment

Eleron luneta mi-as pune si eu.Poti sa-mi dai ceva detalii?Cat a costat?Manopera?Am inteles ca trebuie vopsit in culoarea masinii.
                Multumesc si sa ai spor in continuare!
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Florin ai dreptate amandoi avem logane rosii si avem si dnf la numar, coincidenta mare....;)
                  sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

eleron luneta gasesti la dealer dacia e de fabrica si a costat 2 mil ..si 700 vopsitu ..montajul l-am facut eu da r vz cai foarte greu si tre sa fie cald afara..si degresat bn geamul.

eleron gasesti la dealerul dacia e de fabrica si costa 2 mil..vopsitul 700 mii si montajul lam facut eu...dar vz cai c-am greu..tre sa fie cald afara si sa degresezi bn parbrizul.
                    Last edited by florin_dnf; 24 February 2009, 16:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa masina . Sa o stapanesti sanatos si multi km fara prob
                      b 89 plk

Comment

iata 2 poze facute astazi...am dat jos emblemele cu 1,6 ..si stickerele cu borla su coama de rechin de pe bord si vine mai bn...ms pt sfaturi.
                        Attached Files

Comment

Sa-nteleg ca eleronul se lipeste direct pe luneta,asa-i?Iti da si adezivul de rigoare sau faci rost de el?
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

cumperi u adeziv de lipit parbrize de la un centru care pune geamuri...e freo 30 roni..se da cu pistolul de silicon..da sa fie pistolul bun ca e siliconul cam tare...
                            Attached Files

Comment

Masina arata ok ....un pic cam mult rosu dupa parerea mea dar daca tie iti place aia e ...unde ai pus ledurile ca sa se vada in aeratoare????
                              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                              sigpic

Comment

Scoate xenoanele din proiectoare...sunt inutile...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google