If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Scoate paravanturile de la stergatoare...sunt inutile si arata urat.
Deasemenea, parca ai si o gura de admisie falsa pe aripa. Deasemenea inutila si urata.
In rest masina arata f bine.
Sa te duca sanatos.
PS: ai si in faruri xenon? sau doar in proiectoare?
mersi..la toti cu permisele nui problema al am din 2002 .....cezar paravanturile si gura de aerisire mie unul imi plac si nu le dau ,sunt singurele care nu renunt,in rest toate sfaturile de la voi leam aplicat,si xenon am doar in proiectoare,momentan,bafta la toata lumea.....!
frate arata belea, dar din spate e tare!!! contrastul barii din doua culori si eleronu' lunetei da tun...jantele vad ca iau dat pe spate pe baietasi, poate lansezi moda in 5 spitze ca vin perfect, benzina si cox cat cuprinde, bafta!!
blaze2k cum am mai zis aerisirea falsa mie imi place foarte mult ...da na nu am cum sa impac pe toti fiecare cu gusturile lui..nu? alti chiar miau admirato asa ca ramane acolo ...
Daca poti, scoate xenonul din proiectoare ( caci e inutil) si pune-l in faruri.
Asa vei avea vizibilitate mult sporita, mai ales ca angel ayes cu halogene, nu ofera vizibilitate nici cat o ceapa degerata.
Spor la modificari.
cezare mersi pentru sfat dar xenonul in proiector mie imi e foarte util..iar farurile lumineaza si ele destul pt marimea lor logic ca nu ca unul stock...eu nu folosesc noaptea decat proiectoarele..farurile le aprind atuci cand ploua atat...
salutare ai ca am reusit azi sa coloz pavilionul dar nu am facut poze ca am ajuns acasa pe intuneric si nu am avut aparatul la mine...o sa pun maine niste poze....
cezare mersi pentru sfat dar xenonul in proiector mie imi e foarte util..iar farurile lumineaza si ele destul pt marimea lor logic ca nu ca unul stock...eu nu folosesc noaptea decat proiectoarele..farurile le aprind atuci cand ploua atat...
xenoane in proiectoare , tie iti e util..dar pe cei din fata nu e util...
proiectoarele au fost facute pt conditii meteo nefavorabile....nu pt mersul de zi cu zi , mai ales ca mergi si noapte numai cu ele. (smecherie zis in popor)
Mai bine procedai invers cand ploua.
nu ma intelege gresit...dar sunt contra astora care merg cu ele de dragu de a merge.
sper ca nu esti si genu care baga si ceata in dotare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment