Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare,

E simpatica masina . Daca nu te superi, as avea cateva obiectii

1. da-i jos pragul sau..pune-i prelungiri la bari, ca astfel, privita din lateral nu are nici o linie
    2. aeratoarele jos ptr ca sunt kitch si deja ai stergatoare aero
    3. stickerul cu priza de aer de pe aripa jos !
    4. ori ii faci si "seapca" neagra ; ori ii faci plafonul rosu. Asa vine cam aiurea, mai ales ca nici luneta nu e neagra ci..oglinda
    5. da jos calandrul cromat de la bara din fata

Cam atat am avut sa spun ! Numai bine ,
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

mie imi place asa o sa dau jos dacat alea de pe stergatoare atat...mersi pentru sfaturi.....
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

ar arata mult mai bine cu geamurile negre (folie) si eleronul de la luneta negru.
        Stikerele alea de imita furile de aer sunt un mare Kitsch, iti strica toata masina !
        Bafta
        I My Honda !

Comment

stefi stickerele o sa le dai jos ca sincer nici mie numi mai pac ...asa si alea de pe stergatoare,folie stiu ca da mai bn dar cand am luat eu masina acum 4 ani nu prea era..si leam ionizat asta acum raman asa eleronul de pe luneta nul mai dau jos ca numai eu stiu ce am patit pana lam fixat...mersi mult pt sfaturi...!

Comment

Frumoasa masina in acest timp ai avut probleme cu rugina?

Comment

radule mersi pentru apreciere...cu rugina nu am avut probleme decat la gura de umplere de la rezervor si sub chederele de la geamuri dar foarte putin si am rezolvato...dar o spal cum se murdareste si asta conteaza foarte mult..o masina cum o tii asa o ai...!

Comment

florine..poti colanta "seapca " ;) macar incearca sa faci o idee cum da cu negru !
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Thejock3r o sa vorbesc cu bietii care mia facut plafonul si daca poate sa mio faca o fac si pe aia neagra..mersi pt sfat.

Comment

Thejock3r gata cu alea de pe stergatoare si cu gurile de aerisire de pe aripi...si acum parca da mai bine, ms pentru sfaturi chiar miau prins bine...
                    Attached Files

Comment

• Frumoasa masina,cred ca ai investit bani si timp in ea.Felicitari.

Comment

• mersi aline...bani destui si timp la fel freo 4 ani...de cand bag in ea.

Comment

• Foarte frumoasa masina,felicitari.Daca ai face ceva si cu cromu ala dupa bara fata ar fi si mai si.multi km fara probleme.
                          AG 16 Y M A

Comment

• o sal colez negru....si a ta e frumoasa..ms pentru aprecieri si sfaturi.

paste fericit la toata lumea si sa mergeti ...mii de km fara incidente.......l!
                            Last edited by florin_dnf; 18 April 2009, 20:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• niste poze de paste....cu roscata mea..
                              Attached Files

Comment

• In exterior e frumoasa , Insa interiorul imi pare camera de sinucigasi. Daca tu te-ai obisnuit cu atata rosu....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google