Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa masina dar cam mult rosu in interior!

Comment

• Ar fi mai ok fara cromul din fata si spatele clean fara amg,viper,veyron,m6

Comment

• Dupa cum spune si alin2009 ar da mai bine fara cromul din fata ...ca sa te "conving" arunca un ochi la poza atasata mai jos
        Attached Files
        sigpic

Comment

• indraznesc sa ma dau si eu cu parerea..
          cemi place.. e frumoasa culoarea, curata, si bine intretinuta..
          ce nu place...acei sateliti de pe usile fata mergeau bagati in gautirle de la oglinzi daca tot tiai pus electrice
          ...eleronu de luneta trebuie facut negru ca sa se asorteze cu plafonu,rosu da aiurea
          ...si aia jos la bara spate cu negru ce vrea sa insemne?..
          sigpic

Comment

• alin2009 cromul din fata o sa merg sa l colez negru ca dacal dau jos ramane rosu si nu da bine..portbagajul o sa merg sa l fac clean dar cand oi mai face rost de bani...unknown...satelitiii aceia sunt pusi pana sami pun oglinzi electrice..eleronul am mai spun ca o sal colez negru ...iar negrul de pe bara spate ce sa insemne asta e chiar tare intrebarea ta......oricum va multumesc la toti atat pentru critici cat si pentru laude...si cum am mai spus 99,99%din sfaturile de pe acest forum miau prins bine.
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• pai ai vrut sa imiti acel difuzor de la dacia?....
              sigpic

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
                alin2009 cromul din fata o sa merg sa l colez negru ca dacal dau jos ramane rosu si nu da bine..portbagajul o sa merg sa l fac clean dar cand oi mai face rost de bani...unknown...satelitiii aceia sunt pusi pana sami pun oglinzi electrice..eleronul am mai spun ca o sal colez negru ...iar negrul de pe bara spate ce sa insemne asta e chiar tare intrebarea ta......oricum va multumesc la toti atat pentru critici cat si pentru laude...si cum am mai spus 99,99%din sfaturile de pe acest forum miau prins bine.
                daca dai cromu ala jos va ramane negru , nu rosu.

Comment

• asa crezi u andreea13 dar am avut v ul vopsit cum se vopsesc acum adica total si deci..a fost total rosu..asa ca mai bn il fac negru...andreea tata am lucrat 2 ani la dacia pe linia de montaj si credema stiu loganul si pe dinauntru cum e vopsit....oricum ms pt sfat..si felicitari si tie pentru modificarile la masina ta..poate ne vedem la regionala de la pitesti.unknown nu am vrut sa imit acel difuzor ..stai linistit ca la cati bani am bagat in ea mai luam si un amarat de difuzor dar am vrut sa fie putin mai diferita de altele...
                  Last edited by Cezar; 6 May 2009, 14:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da , asa este..tu ai tot V-ul vopsit in rosu..
                    la mine V-ul e negru..si din cauza aia a fost negru cand am dat cromu jos.
                    e vopsit de tine ..sau de fabrica ?
                    ma mir ca au dat si cu vopsea sub crom.
                    N`am cum sa lipsesc de la regionala

Comment

• salut florin ,ca s-a nu mai vopsesti,poti colata cromu cu am facut eu si arata okbafta
                      Attached Files
                      stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• sandule mersi pentru sfat..chiar la asta m-am gandit sa merg la baietii care mia facut plafonul sal colez....ca vopseau sare cu timpul.

Comment

• Da bine rau..cu negru ala pafar..pe spoiler...Imi place mult...
                          Ce zici daca ai prelungi cu negru si pe eleronul de pe luneta??
                          Last edited by FANE_CLK; 22 April 2009, 23:15. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

• wow ce de rosu in interior....
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• fane am mai zis o sa merg la baieti care miau facut plafonul sa colez cromul si o sa fac si eleronul de pe luneta...aha uite 2 poze cum ar arata...
                              Attached Files

Comment

• gata am colat eleronul de pe luneta nichelul de la bara si putin capota...si o poza facuta din balcon,ca nu am mai coborat jos.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google