Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e altceva...MULT mai bine ! felicitari
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• foarte frumos florin ,bafta in continuare
      stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• se poate o poza din fata?

vreau sa vad colantul de pe capota, ca vreau si eu ceva in genul ala.
        sigpic

Comment

• o sa fac niste poze din toate pozitiile...si o sa pun ....mie unul imi place foarte mult cum a iesit ...mersi mult pentru aprecieri...
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• as pune coltare la bari de la pilot si as face si capotele negre ce ziceti..astept pareri...
            Attached Files

Comment

• La exterior, arata bine si poti sa colantezi dpmdv si capotele, dar sa nu ai probleme cu talonul!
              La interioe, parerea mea e ca parca e prea de (sa-mi scuzi expresia, dar asa imi da impresia) centura Bucurestiului! Adica, in opinia mea parca prea mult rosu si prea tipator! Ti-am mai zis eu o data!
              Frumoase jantele si scula care da muzica!
              Oricum, directia e foarte buna!
              Bafta si spor la ce ti-ai propus cu masina!
              Parerea mea!
              Last edited by sibianul; 8 May 2009, 23:31.
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Salutare Florine,părerea mea e sa lasi capotele rosii,arata mult mai bine.Cu negru nu da bine deloc,mai ales spatele care-i chiar urat.Per ansamblu,felicitari,masina e frumoasa si la interior si la exterior.Asa cu ext rosu nu cu negru.Asta-i părerea mea.Cat te-au costat jantele??

Comment

• Eu zic si prelungirile si colantare, dar ai girija cu talonul, sa nu te lase fara el.

De acord cu sorin: prea mult rosu interior si parerea mea e ca si prea multe beculete. Daca vrei sa ii faci cea la interiori schimbai culoarea plafonuli (dar fara rosu) sau stiu eu ce altceva. Fara suparare, dar e exagerat.

Imi place ca de cand ai venit la noi, ti-ai schimbat total masina la exterior: aveai o prelungire din targ pe fata, acum pe fata e altceva, ai luat niste jante superbe, ai colantat plafonul etc...

Tine-o tot asa cu schimbarile frumoase.
                  sigpic

Comment

• Pune becurile din proiectoare in angel faza scurta, va fi o mare diferenta atat pe tine, cat si pt ceilalti participanti la trafic.
                    In rest, sanatate si mai putin rosu in interior.( e demonstrat stiintific, ca rosu si mov in exces, predispun la tulburari comportamentale).

Comment

• va multumesc foarte mult pentru sfatu ri..atat pentru critici cat si pentru aprecieri..dany jantele mau costat 9,5 mil..sibiene si iamagi.vi se pare voua din poze prea mult rosu dar o sa o vedeti si real si nui chiar asa ori ca mam obisnuit eu...cezare o sai pun xenon si pe scurta ca stiu ca deranjeaza proiectoarele.oricum sfaturile de pe acest forum mau ajutat enorm..si va multumesc inca o data...bafta la toata lumea si spor la tunarit ca de aia suntem aici nu>?

Comment

• gata am reusit sa pun si filtrul de aer sport si in acelasi timp am scos si catalizatorul trage foarte bine..am vopsit si coltarele de la pilot dar inca nu leam pus pe masina urmeaza zilele astea si sa schimb si ledurile la faruri cu alb neon.....
                        Attached Files

Comment

• Arata foarte bine loganul tau,imi place exteriorul si motorul vad ca arata foarte curat si ingrijit.

Comment

• salut florin, am si eu o intrebare, la voi in pitesti cat este difuzorul pentru bara si ornamentele care se pun la proectoare de la dacia ,multumesc
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• SUPERCAR mersi pentru aprecieri,sandule nu stiu dar daca vrei ma interesez ia id ul meu si mai vb, florin_dnf ,

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google