Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am si eu filtru de aer exact ca al tau e foarte bun si se curata super usor bafta multa !

Comment

• anonimboy zimi si mie la citi km se curata si cu ce?
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Salutare mah ...Florine....misto masinutza..eeee acum arata altfel ..cata munca de lamurire si explicatii am dus noi2...cu avertismente amenintari ....a iesit bine. ma bucur ca ai ascultat ce ti-am zis. bafta in continuare,multi kilometri fericit si fara evenimente rutiere. te pup.. pe portofel :P

Comment

• Arata bine masina in combinatia asta de rosu si negru. Ai grija cu filtrele de aer sport ca multa lume se plange de ele, ori ai ceva bun ori mai bine originalul. Sunt masini la care li se infunda debitmetru periodic din cauza filtrelor "sport" care uneori iau din putere in loc sa dea. Nu vreau sa te influentez pe tine sau pe altcineva, eu am avut filtru sport de 120lei conic invelit si dupa o luna si ceva sa zic 2 luni am bagat degetul pe interiorul admisiei si s-a luat praf. In mod normal este ceva solutie cu care se curata si cica ar estompa din praf (care la noi este din belsug) si ar fii indicat sa-l cureti la 8000-10000km. Spor la treaba!

Comment

• zia mersi mai pentru sfaturi..mau ajutat enorm si tie iti doresc multa bafta si multi km fara incidente.bibi mersi si tie pentru sfaturi si mie imi place foarte mult masina ta mai ale puterea la care ai reusit sa ajungi...felicitari si multe liniute castigate ,,,bafta.

Comment

• Salutare Florin. Frumoasa masina ai. Astept sa vad cum arata cu coltarele de la Pilot(era bine daca le chituiai si le vopseai cu tot cu bara; arata ca uin kit). Spor in continuare. Cat te-a costat tubulatura pentru filtru?

Comment

• Beton arata masina!

Comment

• Arata superb si cu flapsurile de la pilot.Bravo!.Spor la modificari in continuare.
                  AG 16 Y M A

Comment

• Foarte tare masina, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute; Bafta in continuare.

Comment

• Ai bagat semnalizari in aparatori ?? Fa si tu niste poze cand lumineaza..Sunt chiar curios...
                      sigpic

Comment

• Schimba cauciucurile caci sunt un mare dezastru...

Comment

• Care-i rolul semnalizarii pusa la pasajul rotilor?
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• cezare stiu ca am anvelopele varza dar mai merg vara asta...am de iarna noi si nu are rost acum sa iau altele o sami iau la vara deja m-am si hotarat la model yokohama 195 55 15 profil v,dar la anul. sobo semnalizarile nu stiu daca au freun rol,am vazut mai demult la semafor la un porche chaien ala are acolo si am zis sa pun si eu se vad frumos cand semnalizezi mai ales in viraje..

Comment

• frumos florine ,imi place ,cat a costat coltarele de la pilot
                              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google