Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bv florine..pe bune ca arata mult mai bine...eu astept sa se faca putin mai cald si le dau si eu jos
    low....&.....slow

Comment

• Arata mult mai bine fara colantele alea.
      sigpic

Comment

• imi place interiorul , curat si modificari de bun gust ... iti recoman in loc de ELF sa pui Mobil1 3000 5w40 Full Syntetic ..se simte motorul altfel..

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente!

Comment

• multumesc baieti pentru aprecieri. azi am reusit sa dau jos si coltarele de la bari si pragurile,nu mai vreau sa aud de fibra,nu se merita. arcuri sa fie joasa si atat,ce arcuri imi recomandati si mie?
          Attached Files
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• H&R H&R multa bafta florine
            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• opa , cum te te`ai razgandit sa scapi de fibra ?
              h&R , stau perfect

Comment

• H&R only ..

Comment

• am inteles baieti ,la asta mam gandit si eu,multam pentru sfaturi si abia astept sa intru in clubul trantitilor la pamant.

Comment

• Ati tabarat pe capul baiatului maaaaa ?

Si unde-s multi puterea creste H&R rullz, asa ca da cu ea de pamant , grav, sa nu-si mai revina.

Felicitari de masina Florin. Bafta in continuare!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• din cate imi amintesc tu ai avut in trecut eibach ! H&R sunt putin mai rigide...la drumurile voastre...ma rog sa nu le dai jos dupa primii km.. stilul curat..va ramane cel mai titrat.. ;)
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sal , imi poti spune un pret pentru eleronul de la luneta si acele prelungiri de bari din fata si din spate?
                        Tinc fest !!

Comment

• cosmine si astea stock st naspa la ce drumuri avem noi prin pitesti....oricum florine...ma bucur ca ai dat pragurile si coltarele jos...arata mult mai bine asa...si acolo la proiectoare incearca sa colezi negru...ca asa nu mai ai problm s sara vopseaua
                          low....&.....slow

Comment

• Bafta in noile planuri cu suspensia!
                            In ceea ce priveste coltarele, dadeau interesant pe masina!
                            Tu stii ce si cum!
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Eu4yas mersi mult si a ta e foarte frumoasa,Thejock3r am mai avut eibach dar nu coborau cine stie ce fata de ce am vazut in poze la voi h&r si am avut o problema la axul de la volan imi batea si eu am crezut cai din arcuri si din cauza aia leam dat. Kalimera22 eleronul pentru luneta este de la dacia asi costat 230 ron ,coltarele de la bari la pylot 240 ron toate 4,alexutzu momentan nu mai colez la proiectoare ca vreau sa vopsesc bara total si pe spate vreau ph 2. sibianul coltarele dadeau bine dar am avut un mic accident si am spart unul si oricum cu h&r le spargeam sigur multa bafta si tie si la toata lumea.

Comment

• si niste poze cu zapada asta recenta
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google