Logan 1,4 mpi ag 25 dnf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumos logan-ul...bafta la modificari !
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• hai cu arcurile alea o data

Comment

• maine schimbam si alarma cu una cu deschidere pe portbagaj ca a mea nu avea..
        Attached Files
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• azi am bagat lumini in stalpi pentru picioare spate si iam si izolat putin ...
          si niste poze cu masina curata...
          Attached Files

Comment

• florin arata superb mie unu imi place e ok din partea mea(mi-am montat si io ieri difuzorul vreau sa zic ca imi place la nebunie cum arata merci mult)...bafta in continuare la tuning

Comment

• am montat alarma e super cu deschidere pe portbagaj,mai am tablou de schimbat cu lumini cu reglaj intensitate,schimbat leduri clima,modul de ridicarea geamurilor la inchiderea masini,schimbare leduri pe dvd,si leduri in noua plafoniera din jumate....
              Attached Files

Comment

• Imi place ca nu stai deloc, frumos loganu si ingrijit, se vede ca stai aproape de sursa.
                Sa inteleg ca de acum mergi pe stilul "clean" sau curat pe romaneste... ?
                Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• salutare! vad ca te-ai pus tare pe masinuta, spune-mi te rog lampile ce le-ai bagat in stilpul de la mijloc de ce masina sunt ca din poze nu prea imi dau seama si arata foarte mine,apropo frumos loganelul bafta in continuare
                  Powered by LSS
                  http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• Mergi inainte florine,bun gust si rafinament, imiplac cum au iesit fetele de la usi.
                    "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• marian lampile sunt din alea cum sunt in torpedou...si am taiat cu caterul exact cat trebuie din stalp...
                      emy mersi mult pentru aprecieri..

azi am reusit si -colarea calandrului de inox cu imitatie carbon..
                      -sticker cu logan club..
                      -colare bara partea de jos cu negru mat...
                      maine pun stalpi laterali .si volan piele de prestige si antifonare usi,.
                      Attached Files

Comment

• iete cadrul ,,carbonat". ma bucur ca iti place cum a iesit. inca un ,,client" multumit. bafta!

Comment

• de unde ai luat colantul pt bara si la ce pret ? ...

P.S ti`am vazut masina acum o saptamana pe la Budeasa ... arata super bine ...

Comment

• care ala pentru bara sau ala imitatie carbon ala carbon vorbeste cu id de mess dany_av_yo

[QUOTE=florin_dnf;533431]care ala pentru bara sau ala imitatie carbon ala carbon vorbeste cu id de mess avram_dany_yo

[QUOTE=florin_dnf;533431]care ala pentru bara sau ala imitatie carbon ala carbon vorbeste cu id de mess avram_dany_yo
                            Last edited by florin_dnf; 26 February 2010, 23:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• super tare masinuta ta........pacat de motorizare.......cu respect

Comment

• lasa sa fie 1,4 mpi si sa-l tina sute de mii de km.
                                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google