frumos logan-ul...bafta la modificari !
Logan 1,4 mpi ag 25 dnf
Collapse
X
-
-
am montat alarma e super cu deschidere pe portbagaj,mai am tablou de schimbat cu lumini cu reglaj intensitate,schimbat leduri clima,modul de ridicarea geamurilor la inchiderea masini,schimbare leduri pe dvd,si leduri in noua plafoniera din jumate....sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
salutare! vad ca te-ai pus tare pe masinuta, spune-mi te rog lampile ce le-ai bagat in stilpul de la mijloc de ce masina sunt ca din poze nu prea imi dau seama si arata foarte mine,apropo frumos loganelul bafta in continuare
Comment
-
marian lampile sunt din alea cum sunt in torpedou...si am taiat cu caterul exact cat trebuie din stalp...
emy mersi mult pentru aprecieri..
azi am reusit si -colarea calandrului de inox cu imitatie carbon..
-sticker cu logan club..
-colare bara partea de jos cu negru mat...
maine pun stalpi laterali .si volan piele de prestige si antifonare usi,.Attached Files- Imagine0579.jpg (73.5 KB, 328 views)
- Imagine0580.jpg (123.6 KB, 354 views)
- Imagine0581.jpg (106.7 KB, 236 views)
- Imagine0582.jpg (141.5 KB, 175 views)
- Imagine0583.jpg (119.6 KB, 160 views)
- Imagine0584.jpg (91.4 KB, 146 views)
- Imagine0585.jpg (106.2 KB, 140 views)
- Imagine0586.jpg (91.6 KB, 131 views)
sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
care ala pentru bara sau ala imitatie carbon ala carbon vorbeste cu id de mess dany_av_yo
[QUOTE=florin_dnf;533431]care ala pentru bara sau ala imitatie carbon ala carbon vorbeste cu id de mess avram_dany_yo
[QUOTE=florin_dnf;533431]care ala pentru bara sau ala imitatie carbon ala carbon vorbeste cu id de mess avram_dany_yosigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
Comment