B.89.plk

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa o stapanesti sanatos!
    Proiectoarele daca le iei de la dealer cosa in jur de 1.000 lei, daca le iei din alta parte sunt mai ieftine.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms andrei pentru informatie
      b 89 plk

Comment

Frumoasa masina sa ai noroc de ea!!!!

Comment

pentru resoftare am inteles ca acum ia 1,5 mil...iar de putere nu am masurato,dar se cunoaste bn,daca faci motorul de 1,6 ce mai vrei,da bn sa schimbi si evacuare ,eu ii dau cu a 2-a 100km/ora cu a-3 a 130km/ora...ce sa mai se vede diferenta..o sa postez un film cu ia cu turatiile la maxim,omul are programul ala carel au aia de pe loganurile de la cupa joe...si inca ceva nu mai are limita la turatie,,,cine doreste sa ma contacteze.florin_dnf este id-ul meu.
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

150 lei la unii, 200 lei la altii. la motor de 1.4 de la 75 cai se ajunge la 82, iar la 1.6 de la 90 cai se ajunge la 98. la diesel e cu 50 lei mai scumpa remaparea(din cate imi aduc aminte) si puterea creste cu 20 de cai frumosi
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

stie careva daca se poate face remapare daca ai doar 3000 km , sau tre sa ai mai multi...
              PS: imi place super mult culoarea , multi km fara probl

Comment

nu e nici o limita de km. dar cred ca e mai bine dupa ce are rodajul facut, nu chiar dupa ce o iei de la dealer. poti face remaparea linistit, doar ca sa nu te astepti la prea multe, ca doar 6-7 cai frumosi o sa ai in plus. si cuplu care o sa fie mai bun la plecarile de pe loc si in tr a IIa si a IIIa
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

@radu2008 ms la fel
                  @andi S ms mult

Remaparea trebuie facuta la o firma de incredere unde au facut mai multi si au simtit rezultatele , in cazut asta obd tuning
                  b 89 plk

Comment

Nici n-am vazut(spre rusinea mea) ca ai masina la My Ride!
                    Baga colegu cat poti in ea( investitii) ca or sa ramana de suflet!!!!!!
                    Spor la treaba si astept cu interes evolutia "dansei"!
                    Numa bine!!!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Multumesc .. bani sa fie )
                      b 89 plk

Comment

Mai atasez cateva poze recente
                        Attached Files
                        b 89 plk

Comment

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos..fai si clapetele de la usi pe rosu ca da bine...bafta
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Ce sa-i pun ? Folie sau sa-i fac geamurile ionizate ?
                            b 89 plk

Comment

Folie,am avut ionizate si-mi ploua pe la luneta.In rest erau ok.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

salutare frumoasa masina eu zic sa pui folie neagra parere mea bafta in continuare